10 років випуску: зустріч обліковців

21 травня 2019 року
     Щороку традиційно збираються магістри 5 групи зі спеціальності «Облік і аудит» 2009 року випуску. Цьогоріч зустріч присвячена 10 річному ювілею, яка відбулася в мальовничому куточку Голосіївського краю, на Дідорівці.

     Мені, як викладачеві, який в цій групі просто читав бухгалтерський облік, було неочікувано і дуже приємно, отримати запрошення на цю зустріч. Коли я прийшов, всі присутні чемно вийшли зі столу і підійшли до мене привітатися. Був дуже хвилюючий момент. «Олег Григорович, Ви мене пам’ятаєте?», – дехто запитував мене. Звичайно я не міг всіх пам’ятати, але більшість з них, якщо не поіменно, то по обличчях я б впізнав, що це були мої студенти. Вони почали навчатися з 2004. Запам’яталася ця група організованістю, згуртованістю, порядністю, високою культурою. І наразі (з їх слів) дружба продовжується, багато хто з ким стали кумами і родичами. Університет нам подарував багато приємних моментів, теплі відносини, гарні знання, – одноголосно промовляли щасливі випускники. Куратором групи був шановний викладач, Гузь Михайло Михайлович, який також був присутнім на цій зустрічі.

     Коли я готував цю замітку попросив одну з випускниць Обиход Катерину – асистента кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності, щоб вона зібрала інформацію про одногрупників, про їхні досягнення на 10-літній дистанції професійної діяльності.

     Ольга Будник – староста групи, виконавчий директор «Центру «Ейдос». Центр «Ейдос» – аналітично-ресурсна організація, яка займається дослідженням державної політики, кращих практик ефективного державного адміністрування та супроводом по їх впровадженню, а також розробкою та впровадженням освітньо-інноваційних програм.

     Ірина Романенко – менеджер відділу логістики ТДВ "Укрліфтсервіс". Компанія існує вже 38 років. За цей час вона утвердилася як один із лідерів України по виробництву ліфтів і ліфтового обладнання, а також технічному обслуговуванню ліфтів.

      Велічук-Білаковська Анна Михайлівна, менеджер із продажу в компанії MagNum-Beer . MagNum-Beer українська компанія, яка на ринку з 2007 року, займається обладнанням в сфері розливу напоїв (від проекту до здачі під ключ) і інженерними розробками систем самообслуговування та обліку для пивних точок і ресторанів.

     Копач Сергій Анатолійович – начальник фінансового відділу групи компаній Вист.

     Лисенко Яна – головний бухгалтер Центру «Ейдос».

     Максименко Тетяна – фінансовий менеджер Центру «Ейдос».

     Демидович Марія – бухгалтер, головний спеціаліст відділу фінансово-господарського забезпечення виконавчого апарату Фастівської районної ради. 

     Бондаренко Катерина – головний бухгалтер сімейного фермерського господарства "Неофіт". Спеціалізація – вирощування кісточкових культур, а саме насаджень яблунь за інтенсивними технологіями. Земельний фонд 30 га.

      Обелець Анна – бухгалтер в структурі Агропросперіс – найбільший виробник і експортер сільськогосподарських культур Чорноморського регіону, який поставляє на експорт понад 3 млн тонн зерна щорічно.

      Пилипчук (Грицюк) Ольга Віталіївна працює бухгалтером в Приватному підприємстві «Галушка». Виробляють макарони! Ще працює на ТзОв Терлич (теж виробляють макарони) менеджер ЗЕД.

     Шепелько Віта – провідний спеціаліст Управління збору та врегулювання кредитів в АТ "ОТП Банк" АТ "ОТП Банк" – один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. На українському ринку представлений з 1998 року, його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.

      Ткач Наталія – комерційний директор ТОВ «Старий Порицьк» – сільськогосподарське підприємство, метою створення якого є ведення та розвиток органічного виробництва. Спеціалізується на вирощуванні сільськогосподарських культур, розведенні ВРХ та переробці власної сировини. Від лану до столу – це про нас! Друзі, живіть органічно (V). 

     Путілова Ольга – економіст з управлінського обліку на елеваторній групі в ТОВ «Аграманта», яка входить до Групи компаній «Сільгосппродукт» та є провідним агропромисловим об'єднанням Київської області. Група компаній «Сільгосппродукт» включає в себе близько 30 компаній різного c/г напрямку.

      Янко Валентина випікає смачні торти!

      Головатюк Максим – агроном консультант компанії БТУ-Центр. Компанія є Українським виробником біологічних препаратів. На ринку України вже 20 років. Також працюємо в 15 країнах за межами Україні. Надаємо супровід фермерським господарствам, великим господарствам і агрохолдингам.

      Блоха Катерина – керівник відділення Приватбанку.

      Кирилічева Лариса – бухгалтер відділу супроводу касових операцій, ТОВ Пост Финанс.
     Це інформація не про всіх випускників 5 групи, а лише з ким вдалося зв’язатися на момент готування замітки.

Хочеться подякувати всім що не забувають рідний університет і славний економічний факультет.
Бажаю бути задоволеними тим, що маєте, прагнути і досягати того, що ви хочете! Хай збуваються найзаповітніші мрії, хай горить в серці палке кохання і життя, як веселка, розцвічується яскравими кольорами! Хай будуть шалені успіхи на роботі, великі досягнення у всіх задумах, а поряд кохана людина і вірні друзі! Хай щастить!

Олег Криворот 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook