Фестиваль студентської науки 2019 на гуманітарно-педагогічному факультеті

14 травня 2019 року

     13 травня на факультетському рівні «Фестивалю студентської науки – 2019» презентували свої здобутки 24 наукові гуртки гуманітарно-педагогічного факультету. З вітальним словом захід відкрив декан факультету, професор Василь Дмитрович Шинкарук, який наголосив, що саме присутні гуртківці можуть сформувати професійну та наукову еліту нашого суспільства та наголосив на важливості наукової складової в процесі підготовки майбутнього фахівця. Декан факультету представив вельмишановних членів комісії, які заслуховували презентації наукових гуртків, закцентував увагу на критеріях оцінювання та регламенті виступу.

     Приємно зауважити, що гуртківці все ширше використовують  інноваційні підходи у своїй науковій діяльності, які допомагають досягти значних результатів та розкрити студентський науковий потенціал. Доповіді усіх учасників розкривали мету і завдання гуртка, його досягнення і перспективи подальшої діяльності.

     Перше місце за результатами оцінок членів журі та наполегливої, креативної презентації представників наукових студентських гуртків перемогу на факультетському рівні виборов гурток «Mes decouvertes» (науковий керівник ‒ старший викладач кафедри іноземної філології і перекладу Наталія Анатоліївна Рудницька).

     Друге почесне місце отримав науковий гурток «Соціальний практик» (науковий керівник ‒ доцент кафедри соціальної роботи та інформаційних технологій в освіті Геннадій Миколайович Ржевський), а третє – науковий гурток «Інформація і політика» (науковий керівник ‒ доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Сергій Костянтинович Асатуров).

Бажаємо переможцям результативно представити факультет 14 травня на університетському рівні  VIII «Фестивалю студентської науки – 2019». А всім іншим учасникам бажаємо успіхів, наукових здобутків та нових звершень!

Васильківський Ілля,
голова Ради аспірантів факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook