Члени гуртка «Інвестор» переможці ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Інвестування»

25 квітня 2019, 16:00
11-12 квітня 2019 р.  в Одеській державній академії будівництва та архітектури стартував ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Інвестування». У змаганнях взяли участь 140 студентів з 33-х провідних українських вузів. Олімпіада проходила за двома секціями: «Бакалаври» і «Магістри». Економічний факультет НУБіП України представляли: студент 4 курсу спеціальності «Фінанси і кредит» Сухий Олег,а також магістри 1-го року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Цюпа Софія та Прокопенко Олександр під керівництвом доцента кафедри фінансів Галини Скрипник.
 
З вітальним словом до учасників конференції звернувся ректор академії Анатолій Ковров, організатори олімпіади та члени журі. Ректор ОДАБА зазначив: «Інвестування – один з найважливіших напрямків економіки країни і міста. У реальному житті від стану інвестування залежать усі практично галузі економіки. І студенти, які беруть участь в олімпіаді – це справжня еліта, кращі фінансисти країни, які закінчивши ВНЗ, стануть топ менеджерами провідних фінансових компаній України і зарубіжжя».
 
    
Олімпіада проходила поетапно у ІІ тури: І тур – тестові завдання на знання теоретико-методологічних засад інвестування, державного регулювання інвестиційної діяльності, оцінювання фінансових інструментів інвестування та управління інвестиційним портфелем. ІІ тур – розрахункові завдання практичного характеру на знання і вміння вигідно вкласти кошти у будівельні проекти, закупівлю обладнання або інвестування в банківську справу.
 
    
Студенти НУБіП України показали високий рівень знань з дисципліни «Інвестування», за результатами ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади Цюпа Софія нагороджена  дипломом ІІІ ступеня за магістерським рівнем.
  
Секретар гуртка,

Єрохіна Євгенія 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook