ЗНАЙОМСТВО З ІННОВАЦІЙНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ І ОБЛАДНАННЯМ В ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

12 квітня 2019 року
Міжнародний Виставковий Центр (МВЦ) м.Київ

    Кожного року, весною, в Києві відбувається Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки (International Forum Food Industry and Packaging, IFFIP). Це дуже важлива подія харчової і пакувальної індустрії України. Особливість форуму в тому, що він є сполучною ланкою між постачальниками і виробниками обладнання, упаковки та переробними і харчовими підприємствами, які його потребують. Як завжди IFFIP представлений самостійними галузевими виставками «Пак Експо», «Продекспо», «ПродТехМаш» і «Хлібопекарська і кондитерська індустрія». Актуальність тематики також обумовлена потребою в стрімкому розвитку виробництва харчових продуктів, поліпшення їх якості і збереження завдяки упаковці.

Виставки Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP представляють:

• готові харчові продукти і напої українського та зарубіжного виробництва;

• обладнання для виробництва харчових продуктів, напоїв, їх фасування, розливу і упаковки;

• інноваційні рішення для якісного функціонування підприємств різних напрямків харчової промисловості: автоматизація виробництва, логістика, гігієна і інше;

• різноманітні види упаковки для харчових і нехарчових продуктів;

• обладнання та технології для виробництва упаковки;

• сировина для виробництва упаковки.

Такий важливий захід не міг не заінтересувати і нас— викладачів та студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, бо знайомство з передовими рішеннями в харчових виробництвах є одним із етапів якісної підготовки майбутніх спецалістів.

З огляду на це, керуючись важливістю та користю даного форуму, студенти-харчовики першої групи скороченого терміну навчання на чолі з куратором Володимиром Василівим з перших секунд відвідування з головою занурились у вир подій форуму.  

Відвідавши конференцію «Молоді вчені– пакувальної індустрії: «Новітні технології пакування» студенти з куратором познайомились з новітніми технологіями пакування, шляхами покращення якості та екологічності упаковки. Символічно, що Василів Володимир у свій час був студентом першого випуску в Україні спеціалістів-пакувальників.  

Далі відвідувачі познайомились з експонатами головної виставки, де були представлені сучасні технології і обладнання відчизняних та зарубіжних фірм. Приймали участь у майстер-класах приготування харчових продуктів, особисто випробовували в роботі різні пристрої, вивчали з допомогою передставників фірм будову і принцип дії сучасного обладнання, відвідали чемпіонат кондитерського мистецтва.

Несподіваною, але приємною була зустріч з студенткою нашого факультету Юлією Кухарець, яка предствляла на цьому форумі компанію «Київхліб». Вона ознайомила відвідувачів з основним асортиметнтом продукції компанії, новими розробками та технологічними рішеннями, які дозволяють випускати якісні, смачні і корисні вироби. Студенти з задоволенням продегустували продукцію компанії, яку запропонувала їм Юлія.

Набравшись позитивних вражень та нових знань студенти з неохотою покидали виставку. Та вони знають, що наступного року буде новий форум, який Вони обов’язково відвідають!

 

Василів Володимир

доцент кафедри ПіОПП АПК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook