Весняна школа «Юний філолог» - 2019

10 квітня 2019, 16:11

9 квітня 2019 року кафедра романо-германських мов і перекладу, а саме: доц. Бабенко О.В. та доц. Колодіна Л.С. разом зі студентами-філологами, членами наукового гуртка «Подорож країнами і континентами» Баньковською Юлією, Руденко Вікторією, Петрушко Христиною провели профорієнтаційну роботу серед учнів 10–11 класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 с. Білогородка Києво-Святошинського району Київської області.

Студенти познайомили майбутніх абітурієнтів з історією нашого університету, детально зупинилися на епохальних подіях та видатних особистостях, наголосили на минулорічній ювілейній даті, 120-річчі НУБіП України, розповіли про перспективи навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті.

Промови були наперед зорієнтовані на уважних слухачів, тому після викладу історичних довідок, наші студенти задавали питання учням щодо сприйняття почутих фактів. Наприклад, скільки факультетів у НУБІП; прізвище ректора Університету; коли було перейменовано заклад і т.д. Учні здивували активністю і наввипередки підіймали руки, щоб надати відповідь і отримати…солодке заохочення до подальшої співпраці.

Знайомство продовжили вікториною, щоб відразу побачити зацікавлених спеціальністю «Філологія». І звичайно ж за кожну правильну відповідь на учнів-активістів очікував символічний презент.

Зустріч завершилась заповненням анкет, де зацікавлені учні змогли обрати майбутні напрями і спеціальності НУБІП України, залишити свої контактні дані, ознайомитись з рекламною продукцією гуманітарно-педагогічного факультету, зокрема оновленим буклетом кафедри романо-германських мов і перекладу, та задати питання, які виникли у процесі знайомства.

Висловлюємо щиру подяку заступнику директора з навчально-виховної роботи Білогородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Смик Наталії Дмитрівні за гостинність і створення максимально сприятливих організаційних умов для проведення профорієнтаційної роботи і сподіваємось на нашу подальшу плідну і взаємовигідну співпрацю.

Доценти кафедри романо-германських мов і перекладу:
к.філол. н., доц. Колодіна Л.С.,
к.філол.н., доц. Бабенко О.В.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook