Анна Мисник з Київщини обирає фах журналіста в НУБіП України

22 березня 2019 року
     Ось і розпочався другий семестр навчального року для школярів, але для декого ці місяці вирішальні. Саме час обирати одинадцятикласникам фах та навчальний заклад. Тому я вирішила завітати у свою рідну школу і запитати, які саме спеціальності популярні та перспективні на думку випускників. Відповідь була одноголосною – гуманітарні спеціальності, вже понад 5 років вони користуються найбільшим попитом серед абітурієнтів. З однією із випускниць я пропоную познайомитися ближче.
  • Розкажіть про себе.

     – Мене звуть Мисник Анна, мені 16 років, я навчаюсь у Крюківщинській ЗОШ в 11 класі, навчаюсь на відмінно, роблю все можливе, щоб отримати золоту медаль та вступити до найпрестижнішого вишу нашої держави. Я творча особистість, тому мій вибір – журналістика.

  • Чому вирішили здобувати вищу освіту?

     – Щодо критерію вибору вищого закладу освіти, то я надаю перевагу такому вишу, де на високому професійному рівні організована культурно-просвітницька діяльність студентів. Мені хочеться брати активну участь у всіх заходах, зініційованих факультетом, університетом. Вища освіта дуже важлива в сучасному світі, але для мене це не тільки документ, а й можливість для саморозвитку та прагнення досягти чогось у цьому житті, на хвилину відтягнути мить, яка чекає на всіх – доросле життя.

  • Які переваги НУБіП України стали вирішальними у виборі навчального закладу?

     – Дізналася про НУБіП України з офіційного сайту та від знайомих, які вже навчаються в найпрестижнішому університеті України. А вирішальну роль у виборі вишу відіграли позитивні відгуки про кваліфікованих викладачів, творчі гуртки та розташування університету.

  • Чому обрали саме спеціальність «Журналістика»?

     – Я неодноразово сьогодні казала про те, що я творча людина, тому як особистість я можу реалізувати себе саме за цією спеціальністю. Журналістика не є вузькоспеціалізованою професією, тому журналіст має бути обізнаним у всіх сферах життєдіяльності. Ця професія також дає можливість спілкуватися з відомими та перспективними людьми. На мою думку, журналісти – це люди, які постійно в русі, а я саме з таких людей.

  • Чим цікавитеся окрім навчання?

     – Я майже 6 років займалася сучасними танцями. Виступала з виставою у шкільному театрі та інших школах області.

  • Про що мрієте і де плануєте працювати в майбутньому?

     – Чітких планів ще не маю, але хочу стати фахівцем своєї справи та гідно представляти Україну на міжнародній арені.

  • А ми, зі свого боку, бажаємо випускникам наснаги, життєвих звершень, гарно скласти ЗНО та обрати фах, яких буде надихати все життя.

Інтерв’юер: Ольга Галата,
студентка 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету
спеціальності «Журналістика»

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook