Дмитро Біланчук: У НУБіП мене приваблює можливість стажування за кордоном, отримання подвійного диплому та гарні перспективи працевлаштування

21 березня 2019 року
     Дмитро Біланчук закінчує Мукачівський аграрний коледж. Навчається добре – опановує ветеринарну медицину, особливу увагу приділяє фаховим дисциплінам, бере активну участь у громадському житті коледжу і планує продовжити навчання в університеті.
  • Чому саме ветлікар?

     – Про цю професію я знав найбільше, адже ветеринарним лікарем працює мій батько. Тож завжди бачив, що люди цієї професії потрібні і хороших спеціалістів ще бракує. Тому після закінчення коледжу буду продовжувати навчання. Моя мрія – стати студентом НУБіП України.

  • Чому саме цей виш?

     – Це університет європейського рівня. Він готує висококваліфікованих фахівців, тут я зможу розвиватися, удосконалювати професійні навички. А ще багато інформації, хороших відгуків отримав від друзів, знайомих, викладачів і зрозумів, що зможу тут реалізувати свої мрії. Мене приваблює можливість проходження закордонних практик, отримання подвійного диплому та гарні перспективи працевлаштування.

  • Чого очікуєте від навчання в НУБіП України?

     – Здобути якісну вищу освіту за освітнім ступенем «Магістр». Сподіваюсь, якщо докладу зусиль, зможу пройти стажування за кордоном і втілити свої плани в життя.

Наталія Кепенач
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook