Відкрите лекційне заняття доцента кафедри економіки підприємства ім. Романенка Гуцул Т.А.

6 березня 2019 року

У відповідності до виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять на економічному факультеті, 5 березня 2019 р. на 2 парі в аудиторії 73 навчального корпусу 4 відбулося відкрите лекційне заняття доцента кафедри економіки ім. проф. І.Н. Романенка Гуцул Тетяни Анатоліївни з дисципліни «Економіка і організація біотехнологічної промисловості» на тему «Трудові ресурси, продуктивність праці та її оплата» для студентів 4 курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія».

Студенти уважно прослухали інформацію, що стосувалася соціально-економічної характеристики трудових ресурсів і їхньої структури, основних характеристик відтворення ресурсів для праці, поняття трудовий потенціал і показників, які характеризують компоненти трудового потенціалу. Лектор також акцентувала увагу на сутності людського капіталу як соціально-економічної категорії.

Присутні на відкритому занятті студенти та викладачі позитивно оцінили його зміст, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, культуру мови викладача, різноманітність використаних методів і прийомів, уміння підтримувати дисципліну в аудиторії, логічну послідовність і лаконічність лекційного матеріалу.

Доцент Мірзоєва Т.В. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook