«Не віррр – перевірррр»: молоді науковці УЛЯБ АПК вчилися критичному мисленню

6 березня 2019 року
     Співробітники Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, за ініціативи ради молодих вчених УЛЯБП АПК, долучились до всеукраїнського заняття з медіаграмотності «Не віррр-перевіррр» в межах проекту «Вивчай та розрізняй», який започаткований міжнародною організацією IREX за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, Посольства Великої Британії в Україні, у партнерстві з Міністерством освіти та науки України.

     Учасники заняття протягом 60 хвилин відпрацьовували навички критичного мислення, вчилися відокремлювати факти від суджень та приймати рішення, зберігаючи «холодну голову».
     Координатор заняття кандидат ветеринарних наук Олександра Кеппл, розповідала колегам, як захистити свою свідомість від впливу маніпуляторів і як виявляти та протистояти дезинформації в сучасному інфопросторі.

     Заняття з пошуку фактів відбулось одночасно з 15.00 до 16.00 в 400 локаціях в кожній області України в рамках проекту «Вивчай та розрізняй» міжнародної організації IREX.

 

Валерій Ушкалов
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook