Профорієнтаційна робота кафедри нарисної геометрії, комп`ютерної графіки та дизайну

19 лютого 2019 року

 

Старший викладач кафедри нарисної геометрії, комп`ютерної графіки та дизайну факультету конструювання та дизайну Несвідомін А.В., Національного університету біоресурсів і природокористування України  5 грудня 2018 прийняв участь в профорієнтаційній роботі університету та був учасником створення учнівської наукової школи у Драбівському районі Черкаської області. Захід відбувся на базі Великохутірської зальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Драбівського району Черкаської області. Учнівська наукова школа була організована Національним університетом біоресурсів і природокористування України та відділом освіти Драбівської районної державної адміністрації.

https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u66/img_20181205_111859-1_novyy_razmer_0.jpg

Учні старших класів прослухали доповідь стосовно наукової роботи, що відбувається на факультеті. Зокрема, було представлено сучасні методи 3Д моделювання, які використовуються на кафедрах під час створення робототехніки, а також готові робочі зразки.

https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u66/img_20181205_131432-1_novyy_razmer_0.jpg

 

Доповідь викликала жвавий інтерес і це одраз дало перші результати. Один з учнів 11го класу, Олександр Сентіщев зацікавився навчанням  по даній спеціальності, і зараз вже проходить підготовчі курси і твердо націлений навчатися на факультеті конструювання та дизайну.

Колективу адміністрації району та кращим учням за результатами роботи кожної секції було презентовано сувеніри з символікою НУбіП України.

https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u66/img_20181205_134222-1_novyy_razmer.jpg

Окрім цього, доцент кафедри нарисної геометрії, комп`ютерної графіки та дизайну факультету конструювання та дизайну Грищенко І.Ю. 14 лютого 2019 року провела профорієнтаційну роботу в школі №186, де навчається її син. C:\Users\Адмін\Downloads\Профорієнтація1.jpg

C:\Users\Адмін\Downloads\Профорієнтація2.jpg

Учням старших класів продемонстрували структуру факультету, основні напрямки діяльності та інноваційні технології, що використовуються в навчанні.

 

Ст. викл. Несвідомін А.В.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook