Продовжуємо цикл інтерв`ю з майбутніми абітурієнтами

6 лютого 2019 року

Баранець Ірина – студентка третього курсу Ірпінського державного коледжу економіки та права. Маю наміри продовжити навчання у НУБіП. Про причини такого вибору – наша розмова.

Будь ласка, декілька слів про себе.
− Цього року я закінчую навчання у коледжі за спеціальністю «Облік і оподаткування». Зараз маю вибір щодо навчання серед навчальних закладів України. Але для мене важливо щоб я здобула вищу освіту в Національному державному університеті. І я обрала НУБіП.
• Звідки дізналася про НУБіП?
Дізналася про НУБіП з офіційного сайту та від випускників, які закінчили наш коледж і вже навчаються в одному з найкращих університетів України
Що стало вирішальними у виборі саме цієї спеціальності?
Мій вибір пов’язаний з тим, що я хочу й надалі здобувати освіту за спеціальністю, яку здобула в коледжі. Нині бухгалтер-професіонал має справу не тільки з веденням бухгалтерських записів. Він, як правило, зацікавлений у встановленні зв’язків між фінансовими результатами і тими подіями, які призвели до таких результатів.
Бухгалтер постійно вивчає альтернативні шляхи ведення справи і використовує свій досвід для допомоги керівництву та власникам, підприємствам у виборі найкращого варіанту дій.
• Можливо маєш якісь досягнення у навчанні?
Маю високий рівень знань із фаху, приймаю участь у наукових конференціях, олімпіадах. Займаюся громадською роботою у коледжі – я староста групи.
Твої захоплення?
Подорожування – це життя. Я дуже люблю подорожувати і мрію побувати у різних куточках світу. Це завжди цікаво дізнаватися щось нове для себе, пізнавати світ, спілкувати з іноземцями. Я хочу побувати у Франції, особливо у Парижі - у місті кохання, в Італії, зокрема у Венеції, поплавати у човнику по вулицям цього міста. Дуже багато цікавого та захоплюючого відкриває перед тобою світ! Для реалізації цих побажань потрібно обов’язково бути висококваліфікованим фахівцем, а досягти цієї мрії можна тільки в НУБіП!!!

Розмовляла Наталія Кузик

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook