Відео робота студентів першокурсників-журналістів: «Опера і буденність»

7 лютого 2019 року

Грудень 2018 кипіла робота над створенням телевізійного фільму про оперну співачку, нині студенти першокурсники презентували свій відео дебют https://youtu.be/ovzaKcNwVKo 

Щоквартально Катерина Болкуневич готує вечір музики. Кохання і пристрасть - головні теми її виступів.

Чуттєвий концертний вечір відбудеться 13 лютого у столичному Будинку Актора. Дівчина обіцяє подарувати киянам неймовірні музичні твори, що надихають на почуття. А студенти журналісти вже мають запрошення. «Кохаю... Як можна висловити свої почуття? 

Напередодні свята всіх закоханих ми спробуємо освідчитися у коханні мовою великої музики, мовою класики. До теми кохання зверталися практично всі композитори, і кожен робив це по-іншому, вкладаючи особисті переживання. Цього вечора ви будете співпереживати спантеличеній неочікуваним почуттям Віолетті з "Травіати" Дж.Верді та юній, недосвідченій, зненацька  захопленій незнаним досі почуттям Тетяні з "Євгенія Онєгіна" П.Чайковського. Ви всією душею відгукнетесь на неймовірно глибокі переживання, викладені у знаменитому ноктюрні Ференса Ліста "Любовні мрії ".  І ще багато, дуже багато чудових історій про найвеличніше почуття ми готуємо для нашого глядача. На вас очікує справжнє свято кохання від Inspiration Classic. До зустрічі!», - ділиться планами Катерина Болкуневич і дякує кафедрі журналістики та мовної комунікації за підготовку фахівців, а студентам за фільм. Приходьте з коханими 13 лютого 2019 року.

 Роман Вовк

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook