Знайомлячись з передовими технологічними процесами: семінар-нарада на базі ТОВ «Агрофірма «Колос»

7 грудня 2018 року

     5 грудня 2018 року керівники і спеціалісти з тваринництва відокремлених підрозділів і навчально-дослідних господарств НУБіП відвідали ТОВ «Агрофірма «Колос».

     Господарство є виробничим плацдармом і випробувальним майданчиком для наукових розробок селекціонерів, мікробіологів, яких об’єднав навколо себе його керівник – доцент кафедри землеробства Леонід Центило.

     Роботу наради з тваринництва відкрив перший проректор Ігор Ібатуллін, який почав з подяки Леоніду Центилу за можливість ознайомитись із технологічними процесами господарства та плідну співпрацю із підрозділами університету в питаннях вирощування і заготівлі кормів. Уже зараз керівники ВП і НДГ подали заявки на забезпечення насінням кукурудзи на силос на наступний рік.

     Ігор Ібатуллін також зазначив, що господарства та підрозділи НУБіП досягли значних результатів у рослинництві. Наразі перед спеціалістами стоїть задача підняти тваринництво на вищий рівень. І запорукою успіху в цьому питанні має стати диктат технологій.
     Леонід Центило ознайомив присутніх із результатами племінної роботи у ТОВ «Агрофірма «Колос», технологією утримання та годівлі великої рогатої худоби та основними показниками продуктивності тварин.

     Після теоретичної частини гості продовжили ознайомлення із технологічним рішеннями у процесі виробництва молока безпосередньо у приміщеннях тваринницького комплексу.

     Учасники семінару-наради висловлюють щиру подяку керівнику ТОВ «Агрофірма «Колос» і його команді за плідну співпрацю.

Василь Туринський,
начальник відділу організаційної діяльності НДГ
та навчально-виробничої практики

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook