The Time Machine машина часу від студентів-істориків

3 грудня 2018, 9:03

Студенти КНУ ім. Тараса Шевченка запросили киян на авторську екскурсію, де історичні особи, політики 18 століття ожили й заговорили, серед запрошених студенти і викладачі НУБІП. Реальність минулого вдалося відчути на усі 100%. Відео за посиланням:  https://youtu.be/jPGnoUEgW3o

Суботнього вечора у засніжений старовинний будинок на вулиці Шовковичній прийшли шанувальники історії та шукачі пригод. 

Мистецький центр "Шоколадний будинок" частував гарячим шоколадом відвідувачів, а студенти презентували феєричну екскурсію "Ніч у Шоколадному будинку".

Історики перевдягалися у історичні костюми, відтворили ймовірні діалоги й ситуації того періоду. Влаштували дуель і бал, пили й гуляли у приватному будинку київського та брянського купця першої гільдії, кавалера ордена святого Станіслава, члена наглядової ради КПІ Семена Могилевцева. «Я не вперше на подібній екскурсії, студенти-історики молодці, вони відтворюють події, дають відчуття присутності... так і сьогодні ця зустріч схожа на мандрівку у часі... мов машина часу переносить  у періоди відлиги і перебудови, Холодної війни та Гетьманату 1918 року, незабутні емоції , кінець ХІХ та початок ХХ століття - "Прекрасна епоха". Подібні заходи будуть корисними для вивчення історії», - ділиться враженнями доцент кафедри журналістики і мовної комунікації Вероніка Василівна Чекалюк.

Читати й вчити замало сьогодні, шукайте способи знати більше. Наша свідомість може все. Якщо людина прагне знань - вона їх отримує... Щоб правильно вчитися й застосовувати ці знання на практиці, потрібно заповнити мозок «правильними» думками. Правильне мислення дасть все, що треба для розвитку, обирайте вірні пріоритети й плануйте свій час цікаво.

Діана Дафина

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook