Україна – Ліван: налагоджуємо співпрацю з Університетом Каслік

23 листопада 2018 року

     За сприяння посла України в Ліванській Республіці Ігора Осташа до університету завітав декан факультету сільського господарства та харчових технологій Університету святого духу Каслік Лара Ханна Вакім.

     У рамках зустрічі обговорювалися питання можливої співпраці між університетами в науковій та освітній сфері. Було досягнуто домовленості щодо розвитку подальшої співпраці та підписання відповідного договору.

     Ректора університету Станіслава Ніколаєнка запрошено до Лівії на ознайомлення з базою університету та підписання договору про співпрацю.

     Посол розповів про поточний стан та перспективи розвитку системи вищої освіти в Ліванській Республіці.

Довідково: Університет святого духу Каслік розташований на березі затоки Каслік. Даний університет є приватним католицьким університетом і був утворений у 1938 році. В університеті навчається близько 7500 студентів. Університет відомий ще й тим що у 2010 році цим університетом був запущений проект "Let's Go Green for a Sustainable Future! Towards a Carbon Neutral University". Даний проект допоміг університету перетворитися у вуглицево нейтральний, ресурсоефективнний та сертифіковний за міжнародними стандартами навчальна інституція.

Олександр Лабенко

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook