Практичне заняття з біосенсорики

23 листопада 2018 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

          23 листопада на базі лабораторії біосенсорики кафедри молекулярної біології мікробіології та біобезпеки пройшло практичне заняття для студентів біологічного факультету Києво-Могилянської академії та магістрів першого року навчання відділення біотехнологій факультету захисту рослин НУБІП України. Експресний моніторинг продуктів харчування та швидке відстеження біологічних та хімічних забруднювачів - це лише деякі з ключових проблем, що постають при  оцінці якості та безпеки харчових продуктів. Біосенсорна технологія являє собою передовий рубіж в екологічній та біомедичній діагностиці і агропродовольчому секторі.

    З принципами роботи та практичним застосуванням для виконання біосенсорних досліджень приладу на основі поверхневого плазмонного резонансу «Плазмонтест»  студентів ознайомив завідуючий лабораторії біосенсорики М.П. Прилуцький.  

     

    Майбутнім біотехнологам необхідні занння щодо новітніх технологій у цій галузі, а також тенденцій на ринку біотехнологічних послуг.Біосенсорні дослідження студенти зможуть проводити для виконання своїх магістерських робіт.  

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook