Практичне заняття з біосенсорики

November 23, 2018
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

          23 листопада на базі лабораторії біосенсорики кафедри молекулярної біології мікробіології та біобезпеки пройшло практичне заняття для студентів біологічного факультету Києво-Могилянської академії та магістрів першого року навчання відділення біотехнологій факультету захисту рослин НУБІП України. Експресний моніторинг продуктів харчування та швидке відстеження біологічних та хімічних забруднювачів - це лише деякі з ключових проблем, що постають при  оцінці якості та безпеки харчових продуктів. Біосенсорна технологія являє собою передовий рубіж в екологічній та біомедичній діагностиці і агропродовольчому секторі.

    З принципами роботи та практичним застосуванням для виконання біосенсорних досліджень приладу на основі поверхневого плазмонного резонансу «Плазмонтест»  студентів ознайомив завідуючий лабораторії біосенсорики М.П. Прилуцький.  

     

    Майбутнім біотехнологам необхідні занння щодо новітніх технологій у цій галузі, а також тенденцій на ринку біотехнологічних послуг.Біосенсорні дослідження студенти зможуть проводити для виконання своїх магістерських робіт.  

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook