Міжнародний день студента у НУБіП: грандіозний концерт і нагороди кращим

15 листопада 2018 року

     В університеті грандіозним концертом, організованим Студентською організацією НУБіП і кафедрою культурології, відзначили Міжнародний день студента.

     Велику, майже тридцятитисячну студентську родину університету вітав ректор Станіслав Ніколаєнко. Це прекрасні юнаки і дівчата, які зрозуміли: їхнє місце тут, в найкращому виші, який відкриває перед ними безліч перспектив! І найбільш яскравих представників цієї обдарованої молоді відзначено з нагоди святкування Міжнародного дня студента.

     Подяками НУБіП за активну участь у громадському житті університету та вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування нагороджені голова Студентської організації Максим Паламарчук (механіко-технологічний факультет), Антоніна Мусій (економічний факультет), Анастасія Стародуб (гуманітарно-педагогічний факультет), Ярослав Костенко (факультет тваринництва та водних біоресурсів), Євгенія Дошка (юридичний факультет), за високі досягнення у навчанні - Владислава Сторожук (факультет ветеринарної медицини), Діана Гончарук (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології), Данііл Полковніков (факультет тваринництва та водних біоресурсів), Андрій Грабарчук (ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження), Дар’я Сніжкова (факультет конструювання та дизайну), Віта Мельниченко (гуманітарно-педагогічний факультет), Катерина Пронішина (факультет інформаційних технологій).

     Грамоти НУБіП отримали кращі студенти-науковці Юлія Шендерівська (економічний факультет), Оксана Дорогань (факультет конструювання та дизайну), Вікторія Мацола (гуманітарно-педагогічний факультет), активісти культурного життя університету Марія Штерн (ННІ лісового і садово-паркового господарства), Владислав Корнілов (факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК), Любов Панченко (агробіологічний факультет), Аліна Васюченко і Анастасія Фурсова (економічний факультет), Сергій Єрмолюк (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології), Тетяна Васильчук (факультет аграрного менеджменту), Олександр Якушев і Анна Лазюк (факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК), Кароліна Кузнюк, Ніна Мазурик і Світлана Хандожинська (факультет інформаційних технологій), Катерина Звержинська (факультет тваринництва та водних біоресурсів), Аліна Чеберяко і Максим Іващук (гуманітарно-педагогічний факультет), Мар’яна Бовсунівська (факультет землевпорядкування), Анастасія Щіпанова (факультет ветеринарної медицини) і спортсмени Олександра Ілюхіна (гуманітарно-педагогічний факультет), Олеся Гранат (факультет землевпорядкування), Євгеній Бриндак і Євгеній Клименко (факультет конструювання та дизайну), Ольга Прищепа (ННІ післядипломної освіти), Олексій Ніконов (ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження), Богдан Козій і Дмитро Бурлака (факультет аграрного менеджменту), Володимир Цимбалістий (факультет ветеринарної медицини).

      Загалом же відзначено 266 студентів, ще тисячі – за ініціативи ректора виділено премії.
     Сьогоднішній день можна сміливо назвати днем нагород. І розпочали зі спортсменів: кубок переможця студентської спартакіади Станіслав Ніколаєнко вручив механіко-технологічного факультету, нагороди за 2-ге і 3-тє місце цих змагань отримали відповідно факультети агробіологічний і конструювання та дизайну.

     А далі – головна інтрига вечора: хто ж стане цьогорічним переможцем «Пісенних баталій»? Розпочинали представники ННІ післядипломної освіти, які своїм поглядом на проблематику, підняту Святославом Вакарчуком у пісні «Не твоя війна», підкріпленим відеорядом, змогли підняти зал. Землевпорядники обрали проникливу «Пісню про матір», яку вирішили виконати акапельно. І, на мою думку, вдало. А виконавці з гуманітарно-педагогічного факультету спинили свій вибір на пісні з вершин сьогоднішніх хіт-парадів – «Плакала» (і теж підготували цікавий відеооряд), а завершив першу частину дуже концептуальний виступ артистів факультету тваринництва і водних біоресурсів, які обрали пісню «Мовчати».

 

     У другій частині вирішили «пройтися» по хітах. І розпочали «Потап» з «Олегом Винником» у інтерпретації молоді з ННІ післядипломної освіти. Вони були ну дуже переконливі і точно не згірші справжніх зірок. Тож овація і вигуки «Молодці» від глядачів були дуже заслужені. Далі було запальне «Гуляй, народ!» від землевпорядників з танцями до упаду (буквально) і «Маршрутка» від гуманітаріїв, яка радше нагадувала реаліті шоу. А завершила усе феєрична вечірка (з DJ і ударними) від тваринників, які розфарбували (знову ж таки, буквально) не тільки свої футболки, а й настрій глядачів. До речі, хочеться окремо відмітити їхню групу підтримки: якби було змагання серед вболівальників, то вони б перемогли в ньому точно!

     Гран-прі «Пісенних баталій» разом з призами від Київської обласної профспілки працівників АПК і поїзду на Party Bus, який цього вечора відправлявся від третього корпусу, вибороли представники факультету землевпорядкування. Перше місце у гуманітарно-педагогічного факультету, друге - у факультету тваринництва і водних біоресурсів, третє – у ННІ післядипломної освіти. Ще один приємний сюрприз вечора: Київська обласна профспілка працівників АПК відзначила подарунком факультет ветеринарної медицини за волю до перемоги.

     Вітаємо студентів зі святом та бажаємо тільки перемог!

Ірина Білоус
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook