Гран-прі V Міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді стартував у НУБіП України

14 листопада 2018 року

     14 листопада 2018 року в НУБіП України проходить знаковий захід: Гран-прі олімпіади з менеджменту серед молоді, який приурочений Всесвітньому дню якості і відзначається на всіх континентах під егідою ООН.

     Гран-прі має на меті виявити найсильніших молодих фахівців з управляння якістю та менеджменту серед переможців IV Міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді і подальша популяризація сучасних систем управління та менеджменту, кращих учасників, їх організацій і країн.

     Учасниками цьогорічного Гран-прі стали переможці Міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді у різних номінаціях. Національний університет біоресурсів і природокористування України представляють Денис Черевашко і Олександр Тєтєрін, Академію управління при Президенті Республіки Білорусь Вероніка Дорох, Полтавський національний технічний університет ім. Ю. Кондратюка Катерина Іщенко, Національний фармацевтичний університет Тетяна Лещенко, Валерія Гончарик, Марина Крючкова, Ганна Ханжина.

     Гран-прі проводиться в трьох основних номінаціях:

  1. Практики та методи менеджменту.
  2. Системи управління якістю.
  3. Командні змагання з менеджменту.

     Передбачена також спеціальна номінація «Гран-прі Супер», яка розігрується серед володарів Гран-прі в номінаціях «Практики і методи менеджменту» і «Системи менеджменту якості».

     Спонсорами Гран-прі V Міжнародної олімпіади по менеджменту серед молоді виступили Українська асоціація досконалості та якості і DeLaMark.

     Вікрила захід декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко, яка ознайомила учасників і гостей з основними досягненнями НУБіП України та факультету сьогодні. Основні завдання Гран-прі оголосив керівник експертної групи Міжнародного організаційного комітету Української асоціації досконалості та якості Юрій Кабаков.

Бажаємо успіхів учасникам Гран-прі в стінах НУБіП України!

Результати Гран прі V Міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді читайте в настуних новинах.

Юлія Слива,
доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції
факультету харчових технологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook