Науково педагогічні-працівники факультету землевпорядкування взяли участь у роботі XXI Міжнародної конференція користувачів Esri в Україні «ГІС в управлінні територіальним розвитком»

31 жовтня 2018 року

23-24 жовтня 2018 року відбулася конференція, робота якої присвячена питанням застосування геоінформаційних технологій в різних сферах державного управління і бізнесу. Увагу присутніх було зосереджено на перевагах використання геоінформаційних систем і космічних знімків для підвищення ефективності прийняття рішень.
У роботі конференції взяли участь користувачі Esri, фахівці ГІС та ДЗЗ, розробники, представники бізнесу, органів державного управління та громад, науковці та студенти.
Учасників ознайомили з новинами компанії Esri щодо платформи ArcGIS та інших програмних продуктів; відбулося обговорення досвіду практичного використання програмного забезпечення у різноманітних галузях: територіальному управлінні, містобудівному кадастрі, охороні природного середовища, агробізнесі, освіті, транспорті, управлінні активами, безпеці, виробництві тощо. Були проведені майстер-класи, тематичні секції, стендові експозиції та виставка обладнання, конкурс студентських робіт.
За два дні заходу було проведено пленарне, секційні засідання та майстер-класи по роботі з програмним забезпеченням.
Перед присутніми свої доповіді представили декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков та завідувач кафедри землевпорядного проектування Андрій Мартин.


 


Богдана Ярова, к.е.н., асистент кафедри геодезії та картографії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook