Виховна година до ДНЯ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ

4 жовтня 2018 року

 Чергова виховна година зі студентами спеціальності «Економіка» ІІ курсу була присвячена Дню працівника освіти. Куратор групи Мірзоєва Т.В. зі своїми підопічними під час зустрічі торкнулися теми «Вчитель в моєму житті».

У народі кажуть, що письменник живе у своїх книжках, скульптор – у створених ним скульптурах, а вчитель – у думках і справах учнів. Тому кожна людина з почуттям вдячності згадує свою рідну школу, своїх духовних батьків – учителів – все своє життя. Адже в кожному прожитому у школі дні було щось неповторне, незабутнє, що лишає у кожній душі свій відбиток. Праця вчителя в усі часи була в пошані, оскільки покликана нести людям найголовніше багатство – знання. У кожного з нас був вчитель, який пробудив жагу до знань, був другом і порадником.

Обговорюючи запропоновану тему, студенти з теплотою згадували шкільні роки та вчителів, які були старшими товаришами й порадниками. Щирою вдячністю вчителям були пронизані розповіді студентів, а сама зустріч пройшла в приємній, дружній атмосфері.

Окрім того, в ході виховної години було проведено чергове опитування студентів, цього разу – щодо визначення їх господарської дбайливості. Куратор наголосила на необхідності бути гарними господарями, особливо в місці теперішнього проживання – в гуртожитку!

Доцент Мірзоєва Т.В.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook