Німецькі науковці діляться результатами досліджень

28 вересня 2018 року

   В межах співпраці кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського з проектом «Німецько-український агрополітичний діалог» (APD), 27 вересня 2018 р. у 233 аудиторії 10 корпусу відбулася лекція на тему: «Аналіз продуктивності аграрних підприємств в Україні (на прикладі вирощування пшениці); рекомендації».

 

    Доповідач, Др. Мартен Граубнер, науковий співробітник Інституту ІАМО (Лейбніц Інститут аграрного розвитку у країнах з перехідною економікою), проаналізував зміни врожайності основних культур у рослинництві України та у світі, охарактеризував на скільки ефективними є українські виробники продукції рослинництва, акцентував увагу на факторах, які впливають на  ефективність та продуктивність українських аграрних господарств, а також прокоментував різницю між успішним (прибутковим) та неуспішним підприємством. Переклад лекції здійснювала Марія Ярошко - експерт з питань аграрної політики Німецько-українського агрополітичного діалогу (APD) при Інституті економічних досліджень та політичних консультацій, здобувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського.

   На лекції були присутні студенти 1, 4 курсу та магістри 1 і 2 років навчання факультету аграрного менеджменту, а також викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського.

 

 

Аліна Троян,

доцент кафедри  менеджменту

 ім. проф. Й.С. Завадського

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook