Першокурсники агробіологічного факультету про навчання в НУБіП: «Тут кожен знайде щось для себе: від вражаючих навчальних лабораторій – до численних гуртків та секцій»

22 вересня 2018 року

     Першокурсники агробіологічного факультету розповідають про те, чому обрали фах агронома, та діляться враженнями про перші тижні навчання в НУБіП.

     Єлизавета Манолій: «Агрономія – це моє покликання, тому коли прийшов час вибору спеціальності, ані трішки не сумнівалась. Коли ж уперше відвідала НУБіП, то закохалась у цей виш: неймовірно гарні корпуси, привітні викладачі, перспективи саморозвитку – все це лише крихти з того, що університет може вам запропонувати

     Юлія Муравська: «Ще зі шкільних років дуже цікавилась біологією, тому вибір саме цієї спеціальності не здивував нікого з моїх родичів. Про НУБіП дізналася з інтернет джерел. Відгуки про університет були досить високими і, виходячи з власних спостережень, із впевненістю можу сказати, що тут кожен знайде щось для себе: від вражаючих хімічних лабораторій – до можливості реалізувати себе в творчому житті університету».

     Олександр Грушко: «Чому агроном? Бо це – професія дуже унікальна та універсальна, опанувавши яку можна працювати в різних сферах, від лабораторій – до обробки землі на сільськогосподарській техніці, від селекції – до захисту рослин. Ця професія запала мені в душу ще з раннього дитинства, коли я з неймовірним захопленням їздив з татом на роботу. Спостерігаючи за тим, як він допомагає рослинам повноцінно рости, розвиватися та давати врожай, я зрозумів, що повинен продовжити сімейну традицію. Щодо університету, то впевнено скажу, що отримав тут все, на що розраховував, а саме викладачів, які зацікавленні у тому, аби кожен студент повноцінно засвоїв матеріал, чудове розташування університету та гуртожитків і найголовніше – можливість спробувати щось нове, саме тому вже записався до народного театру «Березіль».

     Іванна Шліхта: «Обрала цю спеціальність, оскільки бачу за нею великі перспективи як кар’єрного, так і особистого розвитку. Про університет я дізналася з вуст близьких друзів, які тут навчаються, й анітрохи не пожалкувала, що подала заяву з першим пріоритетом саме сюди. Моєму захопленню не було меж, коли я побачила сади та парки, що належать університету, всі ці корпуси, що так і надихають на нові звершення в навчанні. Викладачі завжди йдуть на зустріч зацікавленим та відповідальним студентам, а кількість гуртків не залишить нікого ображеним, оскільки вони тут на будь-який смак. Особисто я вже записалася до ансамблю «Колос».

Розмовляла Оксана Завадська, куратор групи
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook