У новий навчальний рік - з оновленою навчальною базою та відремонтованими гуртожитками

24 липня 2018 року

Безумовно, найбільш затребувані на середину літа служби – приймальна комісія, ремонтно-будівельна бригада і покрівельники, для яких це найгарячіша пора.

 
Наші господарники зараз ведуть активний ремонтно-будівельні роботи на багатьох об’єктах університету. У 10-му корпусі триває капітальний ремонт місць загального користування, трьох коридорів трьох верхніх поверхів із заміною щитових, пожежних кранів, підвісної стелі, освітлення, панелей стін та покриття підлоги. На 5-му гуртожитку активно утепляється праве крило (ліве утеплили раніше). На локації третього корпусу у приміщенні їдальні розпочали демонтаж підлоги і облаштування нової з покриттям керамічною плиткою. 
 
 
Це щодо робіт, які тривають. А з тих, які нещодавно закінчено, варто згадати відновлення - силами ремонтно-будівельної бригади служб енергетиків і сантехніків із залученням зусиль кафедри - операційної кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. О.Поваженка, що в силу певних обставин не використовувалася ні в начальному, ні у виробничому процесах. Тут відновлені системи енергоощадного освітлення, водопостачання та каналізації, стеля. А також – операційна для дрібних тварин. 
 
 
 
Про хід інших ремонтних робіт в кампусі та інших навчальних корпусах читайте також завтра.
 
 
 
Валентин Обрамбальський
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook