Вчені України, Болгарії та Європейського Союзу обговорили економічні та соціальні тенденції розвитку

6 липня 2018 року

У м. Бургас (Болгарія) пройшла ІІ міжнародна науково-практична конференція «Україна, Болгарія, ЄС: економічні та соціальні тенденції розвитку». В ній взяли участь 65 учасників з 21 навчального закладу України, Болгарії, Польської Республіки, Грузії, Словацької Республіки та РФ.

Відкрила конференцію ректор Університету «Проф. д-р Ассен Златаров» Магдалена Міткова та побажала учасникам плідної роботи. З вітальним словом від української сторони до учасників конференції звернулася  завідувач кафедри фінансів НУБіП України Надія Давиденко.

Пленарне засідання відкрив проректор Валентин Ненов, який у своєму виступі зупинився на питаннях фінансування освіти в Болгарії. Далі пленарне засідання продовжила професор Давиденко, яка розповіла про особливості соціально-економічного і фінансового розвитку країн Прибалтики, Болгарії, Грузії та України.

Представник Дубнінського університету (Словацька Республіка) Шкода Мирослав класифікував та охарактеризував використання фінансових технологій в сучасному світі. 

 

Про формування фінансово-економічного механізму модернізації агросфери України розповіла доцент НУБіП України Буряк Аліна.


 

Професор НУБіН України Світлана Рогач охарактеризувала еколого-економічні проблеми та тенденції землекористування в Україні. Доцент НУБіП України Галина Скрипник в своїй доповіді розкрила переваги інвестиційної привабливості регіонів України.

  


Доцент НУБіП України Юлия Негода звернула увагу колег на проблеми міжбюджетних відносин в Україні та шлях їх подолання в період децентралізації.

Робота конференції продовжилася в секційних засіданнях де піднімалися питання управління національною економікою та економікою підприємства; фінансів, банківської справи та страхування; бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту; педагогіки та юридичних наук; економіки природокористування та охорони навколишнього середовища.

В межах конференції завершилося трьох місячне стажування 20 викладачів, учасників конференції за тематикою «ECONOMICS», яке сформоване з таких модулів: 1. Investment Portfolio Management, 2. Strategic International Management, 3. International Operational Management, 4. International Human Resources Management, 5.Business Logistics and Supply Chain Management, 6. International Finance.

 

 

По завершенню конференції та стажування всі учасники отримали сертифікати.
І на завершення учасники конференції відвідали старовинне місто Несебр, де ознайомилися з історією його заснування.

Ірина Титарчук,

к.е.н., доцент кафедри фінансів
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook