В УНІВЕРСИТЕТІ ГАРЯЧА ПОРА

4 червня 2018 року

   Поточний тиждень для викладачів кафедри і студентів економічного факультету розпочався досить напружено.

   На 1-й парі магістри 1-го року навчання напряму підготовки 051 «Економіка», магістерської програми «Економіка аграрних формувань» здавали останній екзамен у рамках поточної сесії з дисципліни «Економіка агропромислових формувань». 

   Екзаменатори − доценти Гуцул Т.А. та Мірзоєва Т.В. – відмітили відповідальне ставлення студентів-магістрів до іспиту та належний рівень підготовки.

   Одночасно з іспитом магістрів, 4 червня 2018 р. розпочався захист дипломних робіт на здобуття ОС «Бакалаври» студентами спеціальності «Економіка підприємства». Захист відвідав проректор з навчальної і виховної роботи, доктор економічних наук, професор, академік НААН Кваша Сергій Миколайович і декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Діброва Анатолій Дмитрович. Вони разом із членами екзаменаційної комісії поставили студентам низку запитань як щодо орієнтування в сучасному агробізнесі загалом, так і конкретно по бакалаврським роботам. Загалом під час першого дня захисту бакалаврських робіт панувала жвава дискусійна атмосфера.

  За результатами презентацій дипломних робіт і їх обговорення, проректор Кваша С.М., декан Діброва А.Д. і члени екзаменаційної комісії відмітили належний рівень підготовки бакалаврів спеціальності «Економіка підприємства».

   Вітаємо студентів-магістрів, які успішно завершили сесію і студентів-бакалаврів, які першими захистили дипломні роботи та бажаємо успіхів усім, кого це чекає!

Доцент Мірзоєва Т.В.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook