Студенти університету – кращі в індивідуальному і командному заліках II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Технології виробництва та переробки продукції тваринництва»

17 травня 2018 року

   17 травня відбулося урочисте оголошення та нагородження переможців і призерів другого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Технології виробництва та переробки продукції тваринництва». Йому передували, як зазначив у вітальному слові декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк, два напружених і сповнених титанічної роботи змагальних дні. Тож сьогодні, продовжив він, настала урочиста мить для усіх 39 учасників. Однак, не дивлячись на результати, зауважив декан, переможених немає, адже всі ми робимо спільну важливу справу – готуємо фахівців для аграрного сектору економіки. Наразі ж протоколи підписані, а грамоти чекають на своїх володарів. І щоби зберегти інтригу, аж до моменту їх вручення, жоден учасник і керівник делегації не знає результатів.

  

     Приємним для усіх, зазначив голова журі, професор Сергій Рубан, є рівень підготовки учасників олімпіади, який, за його словами, можна оцінити тільки як високий і дуже високий. А голова апеляційної комісії, професор Анатолій Угнівенко підкреслив, що за увесь час проведення олімпіади жодної скарги не надійшло.

     Із такою важливою подією вітав учасників ректор університету Станіслав Ніколаєнко. На власному прикладі Станіслав Миколайович зауважив (а був він неодноразовим учасником і олімпіад, і спортивних змагань), що отриманий досвід за плечима не носити. Також ректор підкреслив необхідність відродження українського села, яке повинно стати місцем благополучного, здорового життя, та висловив сподівання про державну підтримку і зміну парадигми державотворення на користь розвитку сільських територій вже найближчим часом. І саме присутні тут, упевнений Станіслав Ніколаєнко, робитимуть цей прорив і утверджуватимуть те, що українці – це велика могутня нація і народ. Принагідно ректор запросив гостей на святкування 120-ї річниці нашого університету.

     Після ректор разом із головою журі та деканом факультету назвали імена кращих із кращих за результатами олімпіади. Спершу стали відомі призери та переможці в номінаціях. Отож, грамотами за краще вирішення практичних завдань із дисципліни «Технології виробництва продукції тваринництва» нагороджені студентка Національного університету біоресурсів і природокористування України Людмила Павленко (I місце), студентка Миколаївського національного аграрного університету Олександра Потриваєва (II місце) та студентка Білоцерківського національного аграрного університету Юлія Образцова (III місце).

     Найкраще впоралися із практичними завданнями з дисципліни «Годівля тварин та технологія кормів» конкурсанти Оксана Велика з Харківської державної зооветеринарної академії (I місце), Іван Діденко з Вінницького національного аграрного університету (II місце) та Тетяна Мяновська з Житомирського національного агроекологічного університету і Юлія Красна з Національного університету біоресурсів і природокористування України (III місце).

     Кращими у дисципліні «Розведення і селекція тварин» стали учасники з Національного університету біоресурсів і природокористування України Олег Литвиненко, Житомирського національного агроекологічного університету Світлана Когут і Харківської державної зооветеринарної академії Володимир Аншиць. Вони посіли відповідно перше, друге і третє місця.

  

     У командному заліку переможне місце здобули студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України. Другу і третю сходинку посіли команди студентів Вінницького національного аграрного університету та Миколаївського національного аграрного університету відповідно.
     В індивідуальному заліку беззаперечна перемога за студенткою Національного університету біоресурсів і природокористування України Людмилою ПавленкоДруге місце розділили між собою Іван Діденко з Вінницького національного аграрного університету та Оксана Велика, студентка Харківської державної зооветеринарної академії. А третє – посіла Олександра Потриваєва з Миколаївського національного аграрного університету.

     Завершилися урочистості вітаннями від представників університетів-гостей та музичними дарунками, що їх підготувала студентська організація факультету.

Ольга Наконечна

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook