Фестиваль студентської науки – 2018: у конструкторів найкращим став гурток «Динаміка машин»

10 травня 2018 року

     Цього року Фестиваль студентської науки в НУБіП України відкрили факультети конструювання та дизайну, механіко-технологічний та інформаційних технологій.

     Цей захід спрямований на розвиток студентської наукової та інноваційної діяльності, залучення активної молоді до роботи у студентських наукових гуртках, а також пропаганду досягнень техніки, науки та інноваційних технологій у студентському середовищі.

     На першому етапі фестивалю про роботу доповіли старости студентських наукових гуртків, які функціонують на цих факультетах. Вони відобразили основні наукові досягнення гуртків та вказали стратегії їх розвитку.

     Обговоривши звіти, комісія визначила кращих. Перше місце на факультеті конструювання та дизайну виборов гурток «Динаміка машин» (староста – Руслан Кульпін, наукові керівники – професори В’ячеслав Ловейкін та Юрій Ромасевич). Цьогоріч його члени успішно виступали у Всеукраїнських наукових конкурсах та олімпіадах, виборовши загалом чотири призові місця.

     Бажаємо переможцям і всім учасникам Фестивалю студентської науки успіхів, нових цікавих наукових ідей і не зупинятись на досягнутому.

Олег Марус,
заступник декана факультеті конструювання та дизайну

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook