Студенти університету гідно виступили на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фінанси і кредит» та з дисципліни «Державні фінанси»

7 травня 2018 року

      18-20 квітня 2018 року в Харківському національному економічному університеті ім. Семена Кузнеця відбувся ІІ етап Всеукраїнських студентських олімпіад зі спеціальності «Фінанси і кредит» та з дисципліни «Державні фінанси». Національний університет біоресурсів і природокористування України гідно представили студентки економічного факультету спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Аліна Богатько та Катерина Одарчук.

     

     Підбиваючи підсумки олімпіади, серед 85 учасників із 36 ВУЗів, Аліна Богатько була нагороджена грамотою за IV місце в II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фінанси та кредит» та грамотою за IV місце в II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Державні фінанси», а Одарчук Катеринаграмотою за IV місце в II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Державні фінанси».

      

        


Юлія Негода,
доцент кафедри фінансів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook