Зустріч студентів з представником ПАТ «Миронівський хлібопродукт»

3 травня 2018 року
ПАТ "МХП", НУБіП України

 Успішна робота економічного факультету та зокрема кафедри глобальної економіки є наслідком небайдужості та особистої відповідальності кожного навчально-педагогічного працівника за вибір майбутнього нашими студентами. 2 травня 2018 року викладачами та студентами організовано відвідування агроіндустріального холдингу ПАТ «Миронівський хлібопродукт» та на запрошення викладачів кафедри глобальної економіки була проведена зустріч представника підприємств Групи ПАТ «МХП» Григоренко Кристини з членами гуртка «Глобалізація та європейська інтеграція», магістрами спеціальності 051 «Економіка» спеціалізації «Прикладна економіка» та аспірантами кафеди.


 

 Зважаючи на швидкий розвиток ПАТ «Миронівський хлібопродукт», компанія робить ставку на молодих спеціалістів, які хочуть працювати і розвиватися в агробізнесі. Адже саме від цих фахівців та рівня їхнього професіоналізму залежить розвиток та успіх компанії. З 2000 року в МХП працює програма «Молодий спеціаліст» та запрошує студентів 4-5-х курсів пройти практику на підприємствах Групи ПАТ «МХП» із перспективою подальшого працевлаштування.

 Студенти-практиканти та молоді спеціалісти отримують необхідні знання за допомогою системи «учитель – учень», яка дозволяє застосовувати персональний підхід до кожного зокрема. Представник Миронівського хлібопродукту запрошувала усіх бажаючих студентів та випускників пройти екскурсію або стажування на базі існуючих по всій території підприємств України з можливістю майбутнього працевлаштування.

Григоренко Кристина Владиславівна:
Тел.: 050 448 79 25
Ел. пошта: [email protected]

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook