IV Міжнародна конференція молодих вчених "Актуальні проблеми наук про життя та природокористування"

3 травня 2018 року

  Молоді вчені НУБіП України вчетверте обговорили актуальні проблеми наук про життя і природокористування

25-27 квітня 2018р. було проведено IV Міжнародну конференцію молодих вчених «Актуальні проблеми наук про життя та природокористування». Молоді науковці економічного факультету взяли активну участь у пленарному та секційному засіданнях. Секція «Розвиток менеджменту та маркетингу в аграрному секторі економіки України» факультету аграрного менеджменту та секція «Конкурентоспроможна аграрна економіка України: інтелектуальна та ресурсно-інформаційна підтримка» економічного факультету розпочали свою роботу 27 квітня в 233 ауд. 10 навч. корпусу. 

     З вітальним словом до членів конференції виступили: декан економічного факультету Анатолій Діброва який побажав молодим вченим активної дискусії та плідної праці, наголосив про підтримку та нагальні питання трудової діяльності молодого вченого, а заступник декана факультету аграрного менеджменту Олександр Новак наголосив про важливість та актуальність розвитку саме студентської науки як майбутніх молодих науковців. Секційне засідання доповіддю відкрив Анатолій Дмитрович, у якій розкрив всі актуальні питання розвитку аграрного сектору України.

     На конференцію також були запрошені поважні вчені: д.е.н, професор, завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Галушко В. П., д.е.н, професор, завідувач кафедри менеджменті ім. професора Й. С. Завадського Горьовий В.П., д.е.н, професор, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Ларіна Я. С., д.е.н, професор Збарський В.К., д.е.н, професор Мостенська Т. Л., професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Буряк Р. І.

 

     Молоді науковці ділилися своїми напрацюваннями у сфері економіки маркетингу та менеджменту. 

 

Зі своїми доповідями виступили студенти економічного факультету Вадим Горобець та Тимур Мірзоєв.

 



На завершення президія подякувала виступаючим та присутнім за участь та цікаві доповіді, а також побажали подальших наукових досягнень. 

 Організатори конференції щиро дякують аспірантам, науково-педагогічному колективу, студентам та всім присутнім за участь у конференції.

 

Олена Четверик 
координатор роботи молодих вчених факультету агарного менеджменту 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook