Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Економічна кібернетика»

27 квітня 2018 року
   26-27 квітня у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Економічна кібернетика». Конкурс проводився у два етапи: перший – заочний (рецензування студентських наукових робіт), другий – очний (підсумкова науково-практична конференція щодо захисту робіт).
   На розгляд галузевій конкурсній комісії було надіслано 65 студентських наукових робіт  із 36 вищих навчальних закладів України, а до участі в підсумковій науково-практичній конференції галузева конкурсна комісія допустила 23 кращі роботи.
   Наш університет представляла Олена Кучерява, магістр 1 р.н. спеціальності «Економічна кібернетика»  з темою «Моделювання ефективності підприємств агропромислового комплексу» (керівник доцент кафедри економічної кібернетики Негрей Марина). Дві інших кафедральних роботи присвячені проблемам розвитку вітрової енергетики , що були подано до конкурсу О. Сабіщенко, Ю. Немьясенко (керівник А.В. Скрипник), зайняли 24 і 25 міста, і в другому етапі участі не приймали.
   Прилюдний захист студентських конкурсних робіт проходив у дружній атмосфері, учасники з різних університетів України активно брали участь в дискусії.
Олена Кучерява гідно представила результати досліджень, достойно відповіла на всі питання. В процесі представлення результатів наукової роботи демонструвала креативний підхід до подачі інформації, що стало причиною активної зацікавленості аудиторії та, як наслідок, якісної дискусії – як інструменту ефективної передачі інформації, що дало змогу тримати контакт з аудиторією та відповісти на всі запитання, які виникли в ході доповіді, а їх було багато як із сторони членів галузевої комісії, так і слухачів та доповідачів, що підкреслює актуальність наукової роботи та її інноваційність.
   Олена Кучерява була нагороджена Дипломом II ступеня за перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економічна кібернетика» у 2017-2018 навчальному році, а її науковий керівник Марина Негрей відзначена Подякою за підготовку переможця II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економічна кібернетика» у 2017-2018 н.р.

   Вітаємо переможницю конкурсу Олену Кучеряву та її наукового керівника, доцента Марину Негрей з цим успіхом і бажаємо Олені успіхів на шляху до самореалізації і професійного визнання, а керівнику творчої наснаги та талановитих студентів. 

Кафедра економічної кібернетики.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook