ЧЕРГОВА ЗУСТРІЧ НАСТАВНИКА ТА СТУДЕНТІВ

4 квітня 2018 року

   Днями студенти спеціальності «Економіка підприємства» 1 курсу навчання зі своїм наставником Мірзоєвою Т.В. в черговий раз зустрілися для того, щоб отримати нові враження. Для цього, за попереднім запрошенням, відвідали квест-кімнату в відділенні «ПриватБанку» на вул. Васильківська 1. 

   Квест-кімната «Загублені в банку» − це гра, де команда з 4-6 осіб повинна вибратися на волю з закритої кімнати за 60 хвилин. Для цього необхідно вирішити низку завдань та головоломок. Наша гра почалася з того, що студенти розділилися на дві команди – четверо дівчат проти чотирьох хлопців. Дівчата пішли долати перепони першими, тому хлопцям довелося почекати.

   Під час перебування в квест-кімнаті дівчата продемонстрували вміння працювати в команді, показали, що вони азартні та активні. Команда дівчат здолала всі завдання за 45 хвилин. Хлопці застосували кардинально протилежні методи та продемонстрували принципово інші підходи для того, щоб вибратися з закритого приміщення. Останнє їм вдалося зробити за 35 хвилин. Таким чином, робота двох команд у черговий раз підтвердила думку, що жіноча й чоловіча половини людства по різному сприймають та інтерпретують певну інформацію.

   Загалом же, під час перебування в квест-кімнаті наші студенти показали вміння логічно мислити, швидко реагувати та знаходити вірні рішення. А сам захід проходив у дуже дружній і веселій атмосфері. Крім того, в перерві студенти зі своїм наставником змогли обговорити поточні справи й поділитися новинами.

Доцент Мірзоєва Т.В.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook