Співробітники кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД відвідали смт Немішаєве в рамках профорієнтаційної роботи!

20 березня 2018 року

         20 березня 2018 року кандидати економічних наук, доценти кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Олександр Файчук та Іван Міщенко з робочим візитом відвідали учнів 10 та 11 класу Немішаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та випускників ВП НУБіП України «Немішаївського агротехнічного коледжу».

Немішаївська ЗОШ № 1 
 
ВП НУБіП України "Немішаївський агротехнічний коледж"
 
Представники кафедри ознайомили потенційних абітурієнтів із керівництвом та структурою НУБіП України, проінформували про переваги навчання в університеті, зокрема на факультеті аграрного менеджменту за спеціальністю «Менеджмент», де студенти здобувають не лише висококваліфіковану освіту Міжнародного рівня, але й всебічно розвиваються.
Перш за все Олександр Файчук акцентував увагу майбутніх абітурієнтів на перспективі працевлаштування та кар’єрного зростання після здобуття вищої освіти на факультеті аграрного менеджменту. 
Іван Міщенко повідомив про можливості отримання подвійного диплому та практичного стажування за кордоном.
Також представники кафедри довели до відома щодо умов оплати за навчання та проживання в гуртожитках. Варто зазначити, що учнів школи та студентів коледжу зацікавила представлена інформація, про що свідчить велика кількість заданих запитань.
Майбутнім випускникам було роздано інформаційні матеріали про факультет та університет. Крім того, вони заповнили анкети випускника.
Викладачі кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД запросили потенційних абітурієнтів відвідати День відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
Файчук Олександр та Міщенко Іван по завершенні зустрічі подякували за запрошення директору Немішаївської ЗОШ №1 Черненко Наталії Павлівні та завідувачу відділення «Аграрного бізнесу» Немішаївського агротехнічного коледжу Григорян Ларисі Володимирівні.
 
к.е.н., ст. викл. Ольга Файчук 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook