Свято весни, краси і музики таки відбулося!

16 березня 2018 року

     Весна – пора натхнення душі та кохання. А ще – краси і музики. Саме це засвідчило вчорашнє свято, подароване студентам і працівникам нашого університету двома творчими колективами – хоровим ансамблем і студією естрадного співу, які злилися у творчий тандем – «Creativlab SINGLeSOUL».

     Хоровий ансамбль – колектив, у який, як зазначила його керівник старший викладач кафедри культурології Любов Шкварун, на вимогу часу реформувався академічний хор, що вчора звітним концертом відзначив своє десятиріччя. А от студії естрадного співу під керівництвом доцента кафедри культурології Ірини Войтюк всього три роки, проте її учасникам теж було що представити чималій глядацькій залі, адже за цей час вони стали багаторазовими лауреатами всеукраїнських і міжнародних конкурсів та фестивалів.

     Музика, яка звучала зі сцени, була різноплановою, різнобарвною, цікавою. Співали про кохання і чутливі порухи душі, про погоду і пори року, про духовність і патріотизм. Чудові, інколи, без перебільшення, унікальні голоси вокалістів перепліталися з неповторним звучанням гітари і ритмом ударних, хорові композиції – з пристрасним танцем. Зворушливим було виконання від випускників академічного хору, які не забувають колектив, котрий подарував їм можливість стати творчими особистостями. Іскристу атмосферу в залі ведучим Максимові Паламарчуку, Олександрові Василенку та Ярославові Костенку допомогли створити гості – команда КВК Дмитра П’ятецького.

 

 

 

     Подяку хоровому ансамблю «SOUL», студії естрадного співу та їх керівникам висловив ректор університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко. На його думку, цей творчий звіт дав можливість побувати у різних країнах, на різних континентах, перенестися в інші епохи чи в інші пори року. Проте основне, що все представлене на сцені зроблене з любов’ю до пісні, до глядачів і слухачів, до університету.

     Юлія і Дарія Закурдаєви, Дарина Лукашук, Аделіна Лопачук, Станіслав Імшенецький, Микола Філюк, Аліна Конюшок, Владислав Крупський, Дмитро Халонєн, Дарія Кирилюк, Людмила Сорочук, Богдан Басенко – ось ті, хто подарував глядачам радість.

Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook