Кваліфіковані кадри для Асоціація українських виробників морозива і морожених продуктів готують у НУБіП України

1 березня 2018 року
м. Київ, НУБіП України

 

Морозиво в Україні любить багато хто. А гарне морозиво – всі! Відповідні почуття, за логікою, стосовно споживачів мають відчувати і провідні виробники цієї смачної продукції. Сьогодні виробники морозива та заморожених продуктів зібралися в НУБіП аби вкотре обговорити проблеми галузі і шляхи їх вирішення, а також розглянути ряд статутних питань Асоціації. 

Вже давніми друзями та партнерами у співпраці є декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко та Ігор Бартковський, які за нагоди обговорили кроки подальшої взаємовигідної співпраці між Асоціацією та факультетом.

 

Привітав учасників загальних зборів асоціації українських виробників «Морозиво і морожені продукти» ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко. Він познайомив із історією і сучасністю нашого вишу, його високими позиціями у всеукраїнських та світових рейтингах.

 

У своїх виступах випускники університету – народний депутат України Леонід Козаченко, голова Держпродслужби Володимир Лапа і керівник одного з найпотужніших підприємств галузі Петро Рудь наголосили на підготовці високоякісних фахівців для виробничих і переробних підприємств: для цього бізнесу в партнерах треба мати сучасний заклад вищої освіти, де поєднуються освіта, наука і практика на сучасних виробництвах. Таким і є НУБіП.

Приємно, що від кафндри стандартизації та сертифіакції сільськогосподарської продукції була присутня фахівець із заморожених продуктів, доцент кафедри, кандидат технічних наук, спеціаліст зі стандартів GlobalGAP та спікер проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» Юлія Слива

Президент Асоціації Ігор Бартковський представив загальним зборам звітну доповідь за діяльність в 2017 році. Учасники зібрання в обговореннях наголошували на проблемах молочного скотарства, сімейного фермерського господарювання, кооперації на селі, вартості енергоресурсів тощо. Загальні збори розглянули всі винесені на порядок денні питання, а народний ансамбль пісні і танцю «Колос» та студентка Антоніна Штика подарували виробничникам творчі сувеніри.

Президент Асоціації українських виробників "Морозиво і заморожені продукти", академік міжнародної академії холоду Ігор Бартковський окремим листом подякував ректору Станіславу Ніколаєнку за проведені 22 лютого 2018 року в приміщенні Національного університету біоресурсів і природокористування України загальні звітні збори Асоціації щодо підсумків роботи за 2017 рік та основних завдань на наступний рік.
Особливу подяку висловив першому проректору, доктору с.-г. наук, професору Ігорю Ібатулліну та декану факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, доктору технічних наук Ларисі Баль-Прилипко за сприяння в проведенні загальних зборів Асоціації.
 

 

Владислав Сухенко
завідувач кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook