ФАМ випустив магістрів

22 грудня 2017 року

 Ось і настав цей день – день прощання із університетом. Попереду незвідана даль. Позаду – батьківський поріг, протоптана стежка до факультетського порогу. Знайти себе, своє місце в житті. Вирости й вижити, бути завжди людиною – що є святішого й дорожчого?

     Університет, навчання в ньому поволі й безповоротно відпливають в минуле. І чим тривалішою буде відстань, тим чарівнішими й милішими серцю здаватимуться його обриси.
     Та сьогодні у нас свято. Це своєрідна межа для 145 юнаків і дівчат, що здобули освіту і залишають наш університет. Факультет аграрного менеджменту випустив студентів спеціалізацій «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»«Менеджмент організацій і адміністрування»«Маркетинг» та «Адміністративний менеджмент».

     Для випускників цей день, свято вручення дипломів, назавжди залишиться палким спогадом у їхніх серцях. Магістрів прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі, наставники, викладачі. З привітальними та напутніми словами до них звернувся ректор університету, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН Станіслав Ніколаєнко, заступник міністра аграрної політики й продовольства, випускниця ФАМ за спеціальністю «Менеджмент ЗЕД» Ольга Трофімцева. Далі магістрів вітали завідувачі випускових кафедр: адміністративного менеджменту та ЗЕД – доктор економічних наук, професор Валерій Галушко; маркетингу та міжнародної торгівлі – доктор економічних наук, професор Ярослава Ларіна; виробничого та інвестиційного менеджменту – доктор економічних наук, професор Лідія Шинкарук та професор кафедри менеджменту ім. проф. Завадського, доктор економічних наук, професор Леся Забуранна.

  

     Заступники декана Олександр Новак та Людмила Таранець відзначили окремих випускників грамотами за номінаціями, а студенти 3 та 4 курсів Данило КарачевськийДар`я Лукашук та Світлана Мангасарян привітали їх музичними подарунками та творчим виступом.

     І от настав найочікуваніший момент сьогоднішнього свята. З вітальним словом звернувся декан Анатолій Остапчук. Він побажав випускникам бути успішними людьми, хорошими фахівцями, професіоналами своєї справи.

     Після цього за участі завідувачів кафедрами та заступників декана відбулося урочисте вручення дипломів: 39 дипломів магістра з відзнакою та 106 – звичайного зразка.

     Ну от і подолано ще одну сходинку у Вашому житті. Але згадка про ці роки назавжди залишиться у ваших серцях та фотоальбомах…

     Ми вітаємо наших уже колишніх студентів із визначним досягненням у їхньому житті – отриманням диплому магістра!
     Веселих свят і хай Вам щастить, дорогі випускники!

Людмила Таранець, 
заступник декана 
факультету аграрного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook