«Почни кар’єру з МХП»: відвідування студентами комплексу з переробки курчат-бройлерів ПрАТ «Миронівська птахофабрика»

23 листопада 2017, 15:47

 

Працевлаштування і кар’єрний ріст – мета майбутніх технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва. Лідер агропромислового виробництва України ПАТ «Миронівський хлібопродукт», зважаючи на швидкий розвиток та перспективи, робить ставку на молодих спеціалістів, які хочуть працювати і розвиватись в агробізнесі. Адже саме від спеціалістів, їх рівня професіоналізму залежить розвиток та успішність компанії.

У зв’язку з цим, компанією запроваджена програма для студентів та випускників «Почни кар’єру з МХП».  У рамках цієї програми пропонується:

·        відвідати виробничі потужності холдингу (екскурсія);

·        пройти практику на підприємствах із найсучаснішим технологічним обладнанням;

·        пройти стажування та стати професіоналом своєї справи.

Щоб ознайомитись з діяльністю ПАТ «Миронівський хлібопродукт», 15 листопада 2017 року студенти 4-го курсу нашого факультету, які навчаються за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, під керівництвом професора Н.П. Прокопенко і доцентів С.М. Базиволяк, В.В. Мельник відвідали Комплекс з переробки курчат-бройлерів ПрАТ «Миронівська птахофабрика» (Черкаська область, Канівський р-н, с. Степанці).

Провів екскурсію і детально ознайомив з діяльністю цеху первинної переробки курчат-бройлерів комплексу головний технолог Головчак Вадим Іванович. Після цього зі студентами зустрівся начальник зміни Пронь Віталій Васильович. Він розповів студентам про переваги роботи на даному підприємстві, систему оплати праці, особливу увагу акцентував на соціальному захисті працівників (оплата листків непрацездатності, санаторне лікування, обід за 1 грн. тощо).

Після екскурсії студенти повертались до Києва з натхненням до навчання, адже одержаний диплом технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва відкриє перед ними великі перспективи кар’єрного зростання!

Ми хочемо висловити велику подяку за проведену екскурсію директору Комплексу з переробки курчат-бройлерів ПрАТ «Миронівська птахофабрика»  Віталію Борисовичу Адамчуку, головному технологу Вадиму Івановичу Головчаку та  організатору цього заходу Христині Григоренко!

 Н.П. Прокопенко,

С.М. Базиволяк,

В.В. Мельник


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook