Комунікативний місток зміцнення дружніх освітніх зв’язків двох країн України та Китаю

21 листопада 2017 року

Викладачі – це не лише Учителі, це наставники й авторитети для своїх студентів. Своїм способом життя щодня демонструють студентам модель поведінки громадянина-патріота. Справді, щоб змінити оточуючий світ, Всесвіт, хай кожен почне з себе. Якщо кожен буде удосконалювати себе, творити добро для своїх ближніх, то життя довкола стане кращим. З метою популяризації та розвитку двох культур України й Китаю у листопаді 2017 року у столичній Галереї сучасного мистецтва М17 відбувся тріумфальний Міжнародний культурний проект «Україна-Китай: мистецтво єднає». У проекті представлені найкращі роботи українських митців, натхненних красою України і Китаю. Виставка народних ремесел України, кераміки, ткацтва, вишивки, писанкарства. У програмі виступи народного танцювального коллективу та шоу-виступом переможців Міжнародного конкурсу «Китайський міст».  Серед гостей делегація викладачів кафедри української та класичних мов гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.

 

 

Вероніка Василівна ЧЕКАЛЮК – кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри української та класичних мов гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, координатор міжнародних проектів кафедри,  традиційно залучила до Університету нових друзів і партнерів. Для студентів відкрилася можливість вивчення китайської мови та участі у науково-освітніх і культурно-мистецьких заходах іноземних інституцій. Виставка відбулася у рамках проведення ІІ Українського Форуму Шовкового шляху. Це  дипломатичний захід, що став своєрідною платформою для іміджевих комунікацій дипломатів Китаю і НУБІП. Така зустріч є комунікативним місточком для зміцнення дружніх освітніх зв’язків двох країн України та Китаю.

  

 

Викладачі кафедри української та класичних мов гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України взяли участь у дипломатичному іміджевому міжнародному проекті «Україна-Китай: мистецтво єднає».

Дмитро Малига,
студент

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook