Семінар по зеленому туризму в рамках XIV-ї Міжнародної агропромислової виставки АГРОФОРУМ 2017

9 листопада 2017 року

 

8 листопада 2017 року в рамках XIV-ї Міжнародної агропромислової виставки АГРОФОРУМ 2017 відбувся черговий семінар ВГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму України»  на тему: «ОСНОВИ ЗНАНЬ З НАДАННЯ ГОСТИННОСТІ ОСОБИСТИМИ СЕЛЯНСЬКИМИ ТА ФЕРМЕРСЬКИМИ ГОСПОДАРСТВАМИ», в якому традиційно прийняла участь кафедра аграрного консалтингу і туризму. 

Мета семінару – поглиблення знань щодо основ здійснення діяльності з сільського зеленого туризму, прав та обов’язків членів особистих селянських та сімейних фермерських господарства у наданні послуг СЗТ, ознайомлення із закордонним досвідом організації сільського туризму.

 

 

 

Семінар відкрив голова Спілки СЗТ України Володимир Васильєв, який урочисто вручив сертифікати новим членам Спілки СЗТ України та сертифікати програми «Українська гостинна садиба».

 

 

Особливий інтерес викликали доповіді  члена правління Спілки СЗТ України, ст. викладача кафедри туризму Львівського національного університету імені Франка, головного експерта-консультанта з категоризації ГО «Спілка СЗТ України» Юрія Зінька про польський досвід сільського туризму,  члена правління Спілки СЗТ України, професора кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука Національного університету біоресурсів і природокористування України, д.ю.н. Олени Гафурової про правомочності членів ОСГ та СФГ при здійсненні діяльності у сфері сільського зеленого туризму в Україні,  зав. відділу економіки і політики аграрних перетворень Інституту економіки та прогнозування НАН України, д.е.н., професор, член-кореспондент НАНУ Олени Бородіної про сучасне фермерство та диверсифікацію для досягнення цілей сільського розвитку  та завідувача кафедри аграрного консалтингу і туризму, професора, д.е.н. Тетяни Кальної-Дубінюк про освітньо-консультаційну діяльність з сільського зеленого туризму.

 

 

З вступним словом виступили Віктор Шеремета  заступник міністра аграрної політики та продовольства України та керівники проекту ПРООН «Зміцнення бізнес-об’єднань малих і середніх  підприємств» та проекту USAID «Програма підтримки аграрного  і сільського розвитку».

 

 

 

Захід проводився ГО «Спілка СЗТ України» в Міжнародному виставковому центір (Броварський проспект,15)  за підтримки:

   - проекту ПРООН в Україні «Зміцнення бізнес-об`єднань малих і середніх підприємств», який реалізується за фінансової підтримки Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO);

   - проекту «Програма підтримки аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Доцент кафедри аграрного

консалтингу і туризму

Олена Локутова

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook