Кафедра економічної кібернетики крокує до святкування свого ювілею

17 жовтня 2017 року

        17 листопада 2017 року в лабораторії моделювання та прогнозування проведено ще один із запланованих заходів у рамках підготовки до святкування 50-річчя кафедри економічної кібернетики.

Метою заходу було залучити студентів-бакалаврів 1 курсу та магістрів 2 року навчання, які вже, доречі, здали останню екзаменаційну сесію, до спільного обговорення цікавих питань, пов’язаних з фахом економічної кібернетики.
Відкрила студентський воркшоп кібернетиків, декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова, побажавши студентам активної роботи, цікавих запитань для магістрів та корисних порад і настанов для першокурсників. Завідувач кафедри економічної кібернетики Андрій Скрипник, закликав студентів до відкритої дискусії, а доцент кафедри Наталія Клименко, ознайомила студентів з програмою студентського воркшопу та продовжила проведення спільного зібрання.
 Студенти заздалегідь готувалися до цієї події: першокурсники в рамках вивчення дисципліни «Сучасні інформаційні комунікації», під керівництвом старшого викладача кафедри інформаційних та дистанційних технологій Тетяни Волошиної, створили інфографіку за темою «Портрет сучасного кібернетика». А магістри, в свою чергу, цей портрет сучасного фахівця-кібернетика подали через призму вимог роботодавців на ринку праці. Вони готові були поділитися секретами успішного навчання, досвідом стажування, перспективного працевлаштування та цікавого студентського життя.
 
Також гостем на цьому заході був випускник кафедри Владислав Голубчук, який на сьогодні працює в сфері бізнес-аналітики, та прийшов запропонувати майбутнім випускникам вакансії для працевлаштування. У обговоренні питань, пов’язаних з підготовкою сучасних кібернетиків, взяли участь викладачі кафедри Людмила Галаєва, Марина Негрей, Наталія Шульга, Наталія Рогоза, Інна Оборська.
Кібернетики завжди вирізняються своїми сміливими ідеями, комунікативними навичками та креативними мисленням. Тому обговорення портрету сучасного фахівця-аналітика виявилося цікавим та корисним, як для першокурсників так і для викладачів кафедри економічної кібернетики, які опікуються підготовкою таких спеціалістів. Родзинкою зустрічі була інтелектуальна перерва, підготовлена представниками факультетської команди «Applescake», яка приймала участь у «Аграрна республіка 2017», які  цьогоріч посіли 2 місце. Запитання з області логіки, спорту, кіно, шкільної програми були цікавими для першокурсників, магістрів та викладачів.  Гра проводилася у вигляді мозкового штурму, тому всі миттєво шукали відповіді на поставлені запитання. А на закінчення воркшопу  наставники груп першокурсників та магістрів пригостили всіх присутніх трав’яним чаєм та власне приготовленою тематичною випічкою.
 Кекси з математичними формулами, побажаннями, смайликами та атрибутами спеціальності викликали позитивні емоції та незабутні враження.
 
 
Наталія Клименко,
заступник декана факультету з навчальної і виховної роботи
Вероніка Тарасенко,
Анна Петренко,
старости академічних груп

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook