Студенти факультету аграрного менеджменту взяли участь у старті Всеукраїнського студентського конкурсу-2017«SDGinUkraine: look of new generation (Цілі сталого розвитку в Україні: погляд нового покоління)»

12 жовтня 2017, 21:52
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

Команда студентів 2-5 курсів факультету аграрного менеджменту на чолі з викладачем-консультантом – доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяною Лобунець взяла участь у зустрічі з організаторами Всеукраїнського студентського конкурсу-2017«SDGinUkraine: look of new generation (Цілі сталого розвитку в Україні: погляд нового покоління)», яка відбулася 12 жовтня 2017 року в Академії праці, соціальних відносин і туризму.

Співорганізаторами конкурсу є: Глобальний договір ООН в Україні, Українська асоціація з розвитку менеджменту та бізнес освіти, Київська Бізнес Школа, Академія праці, соціальних відносин і туризму.

У процесі знайомства з організаторами та учасниками з’ясувалося, що у конкурсі братимуть участь 53 студентські команди з вищих навчальних закладів України та інших країн, в тому числі 4 – з Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Під час зустрічі відбулася презентація партнера конкурсу – компанії АГРОТЕХСОЮЗ, яка виступає офіційним дилером передових світових виробників сільськогосподарської техніки: CLAAS, LEMKEN, HORSCH та GERINGHOFF. За версією журналу LANDLORD (2016 р.) компанія АГРОТЕХСОЮЗ увійшла до ТОР 25 найбільших імпортерів товарів для ведення аграрного бізнесу в цілому, та в п'ятірку найбільших імпортерів сільськогосподарської техніки зокрема. У 2017 році компанія приєдналась до мережі Глобального Договору ООН.

На старті конкурсу студентські команди отримали завдання від представників компанії – розробити стратегію корпоративної соціальної відповідальності для АГРОТЕХСОЮЗ на найближчі 3 роки.

Сам конкурс стратегій відбудеться в грудні 2017 року, тож студенти матимуть час підготуватись та продемонструвати отримані під час навчання знання і проявити всю свою креативність.

Вперед до перемоги!!!

 

Тетяна Лобунець

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook