Наукова бібліотека запрошує ознайомитись із книжковими виставки до Дня захисника України та Дня українського козацтва

12 жовтня 2017 року

    14 жовтня український народ відзначатиме декілька свят водночас – День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України. 

    Працівники наукової бібліотеки від щирого серця вітають наших захисників Вітчизни зі святом, що увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.
В це світле свято бажаємо вам родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру!
 
  До цих свят співробітники наукової бібліотеки підготували 2 книжкові виставки, а саме:  «За світ вставали козаченьки…» до Дня українського козацтва.
 
 
 
А також книжкова виставка до Дня захисника України, що присвячена військовій кафедрі нашого Університету.
 
 
 
 
     Документи, що представлені на цій виставці, надані бібліотекою військової кафедри Університету. 
     Тож до вашої уваги пропонуємо  опис декількох книг з виставки:
 
 
    Вклоняємось доземно українському солдату. – 2-ге вид. / К.: Народна армія, 2015. – 196 с.
    У нашому світі тільки ті вартості мають майбуття, за які людина готова боротися, які вона рішуче готова захищати, жертвуючи найдорожчим – життям. Серед цих цінностей перша – Україна, наш мудрий народ, наша щедра земля. Тому й постали в час смертельної небезпеки українські солдати, аби вигнати ворога зі своєї землі. Хто вони, захисники України? Яку ціну платять, виконуючи професійний обов’язок? Саме на ці питання відповідає книга «Вклоняємося доземно українському солдату».
За кожною історією – справжній герой, який самовіддано любить і служить своїй батьківщині, віддаючи всі свої сили і життя для добра Українського народу: його свободи і державності, могутності і процвітання. На прикладах таких захисників Вітчизни виховуватимуться прийдешні покоління українців.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Кубіцький С. О. Основи загальної та військової психології і педагогіки: навчальний посібник. – 3-тє вид., доповнене / С. О. Кубіцький, А. О. Есаулов, І. Ф. Гончаренко, В. В. Зонь . – К: РВЦ»Київський університет», 2012. – 405 с. 
   У навчальному посібнику розкрито загальні засади психології та педагогіки з урахуванням історичного досвіду і сучасних реалій вітчизняної школи. Головна увага зосереджена на методологічних і теоретичних основах психології та педагогіки, законах і закономірностях функціонування психіки людини, особливостях військової діяльності, психології навчання.
Навчальний посібник розрахований на викладачів, курсантів та студентів інституту.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    Танк Т-64: будова і експлуатація та особливості будови і експлуатації танка Т-84 «Оплот» : навчальний посібник / уклад.: С. І. Лоза, В. В. Чернишенко, О. А. Іванов, О. О. Давидов; за ред.. А. О. Есаулова. – К: НУБіП України, 2016. – 224 с.
  Навчальний посібник розроблено відповідно до програми військової підготовки офіцерів запасу. Він забезпечує засвоєння студентами теоретичних положень будови та експлуатації бронетанкової техніки та сприяє формуванню вмінь та навичок практичного застосування цих теоретичних положень і призначений для користування науково-педагогічних працівників та студентів, які проходять військову підготовку за програмою офіцерів запасу.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    Запрошуємо ознайомитися з книжковими виставками в науковій бібліотеці НУБіП України (навчальний корпус № 4, кімната №30)
Лариса Сідько,
завідувач інформаційно-бібліографічного відділу
наукової бібліотеки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook