Звіт з педагогічної практики аспіранта Нам’ясенко Ю.О.

8 червня 2022 року
Протягом другого навчального семестру 2021/2022 навчального року на кафедрі економічної кібернетики пройшов педагогічну практику здобувач третього (освітньо наукового) рівня вищої освіти Нам’ясенко Юрій Олександрович (науковий керівник – доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економічної кібернетики Жерліцин Дмитро Михайлович).
Нам’ясенко Юрій провів цикл занять з дисципліни «Економетрика» здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійних програм «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» за спеціальністю 051 «Економіка». Під час проходження практики аспірантом Юрієм Нам’ясекно було проведено 2 лекції та 6 практичних заняття для груп ОПП «Цифрова економіка» та «Економічна кібернетика».
 
 
В процесі проходження педагогічної практики аспірантом здійснено оволодіння сучасними методами та засобами навчання, сформовано професійні навички та вміння щодо вирішення конкретних навчально-виховних задач в умовах реального педагогічного процесу генеруючи при цьому звичку систематично поновлювати рівень професійних знань з їх подальшим застосування в практичній діяльності. Крім теоретичного та практичного матеріалу аспірантом було продемонстровано студентам реалізацію економетричних моделей в статистичній мові програмування R. Студенти, також, мали можливість побачити реалізацію економетичного апарату не тільки в навчальних цілях, але і його практичне застосування в банківському секторі економіки України.
 
 
Звіт з педагогічної практики аспіранта Нам’ясенка Юрія Олександровича представлено та схвалено на засіданні кафедри економічної кібернетики 8 червня 2022 року.
 
Дмитро Жерліцин,
завідувач кафедри економічної кібернетики,

д.е.н., професор 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook