Ректор університету Станіслав Ніколаєнко, перший заступник міністра освіти України Володимир Ковтунець і голова наглядової ради Микола Томенко відкрили оновлений гуртожиток у Дзвінківському ННВЦ

29 вересня 2017 року

     У Дзвінківському навчально-науково-виробничому центрі Боярської ЛДС вирує Студентська республіка. Сьогодні вона приймала почесних гостей. Ректор університету Станіслав Ніколаєнко, перший заступник міністра освіти України Володимир Ковтунець і голова наглядової ради Микола Томенко завітали на відкриття відремонтованого гуртожитку. Символічну стрічку перед входом разом з високими гостями перерізала новообрана голова Студентської організації НУБіП Катерина Дювенжи.

 

 

 

     Студентська домівка, здатна прийняти 120 чоловік, фактично отримала друге життя: замінено всі вікна і двері, утеплено фасад, працюють душові, відремонтовані кімнати, провів коротку екскурсію директор Боярської ЛДС Анатолій Карпук. Зараз у них господарюють студенти НУБіП, які зібралися тут на Студентську республіку.

     Сподобалось? – звернувся до молоді Станіслав Ніколаєнко. І у відповідь – дуже! А ви хотіли зібратися у Києві, сміється ректор. Тут же така гарна база, є все необхідне для студентських заходів, спортивних змагань і не тільки.
     Так, тепер знаємо, де можна провести якісь великі заходи, які організовує міністерство, відзначає Володимир Ковтунець. Умови чудові і для великих міжнародних конференцій, і для спортивних змагань.
     Взагалі найкреативніші і найбільш інноваційні ідеї народжуються не в мегаполісі, переконаний Микола Томенко. Тому у студентів НУБіП, які гостюють у Дзвінківському лісництві, є унікальна можливість створити щось своє, абсолютно нове. А умови тут і для розвитку молодіжної, і культурологічної, і спортивної складової дуже сприятливі.

     Голова наглядової ради приїхав до студенства не з порожніми руками: привіз книги і пам’ятні подарунки для переможців різноманітних конкурсів і змагань, на які таке багате життя у Студреспубліці.
     НУБіП ніхто не зіб’є з маршу. Ми обов’язково увійдемо у топ-5 кращих вишів країни, наголосив Станіслав Ніколаєнко.
     Але студенти не були б студентами (особливо в умовах Студентської республіки), якби хтось не спитав голосно: хто сказав? Я сказав, відповів ректор. Та поцікавився у старшокурсників, чи бачать вони зміни в університеті? Відповідь була одностайна: безумовно!

     А далі до гостей вишикувалась справжня черга бажаючих залишити собі фото на згадку. Бо коли ще випаде така можливість?

Ірина Білоус

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook