Працювати на розвиток: колектив університету поповнився новими працівниками

13 вересня 2017 року

     13 вересня 2017 року ректор Станіслав Ніколаєнко провів робочу зустріч з науково-педагогічними працівників, які виявили бажання працювати в університеті у новому навчальному році.

     На початку зустрічі ректором були окреслені основні досягнення університету та наголошено на завданнях щодо його подальшому розвитку відповідно до університетської програми «Голосіївська ініціатива-2020».
     Окрім цього, було обговорено ряд важливих питань, зокрема щодо результатів вступної кампанії, організації навчального процесу, системи оплаті праці та її мотивації, наукової діяльності та публікаційної активності, забезпечення житлом, норм етичної поведінки, нестатутних відносин, правил внутрішнього розпорядку тощо.

  

     У продовження зустрічі начальник відділу кадрів Микола Михайліченко представив кожного з кандидатів на посади професорів, доцентів та викладачів на факультети аграрного менеджменту, економічний, інформаційних технологій, юридичний, механіко-технологічний, землевпорядкування, гуманітарно-педагогічний; ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження, кафедру військової підготовки.

     У ході спілкування з викладачами Станіслав Ніколаєнко цікавився думками претендентів на посади щодо викладання навчальних курсів, тематики їх дисертаційних досліджень, наукових планів та порадив брати безпосередню участь в університетському житті в контексті відзначення 120-річчя від дня заснування університету і займати активну позицію у роботі кафедри як центру забезпечення якості освітнього процесу.

  

     Зустріч відбулась у дружній невимушеній атмосфері і спрямувала нових членів університетського колективу до співпраці.

Валентина Шаповал,

заступник начальника відділу кадрів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook