Не словом, а ділом: ректорат систематично поліпшує побутові умови в студентському кампусі

5 вересня 2017 року

У надзвичайно складній фінансово-економічний ситуації ректорат продовжує виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020». Один з її напрямів – поліпшення побутових умов у студентських гуртожитках.
Протягом літа капітально ремонтувалися місця загального користування 4-го стояка гуртожитку №10. Зауважимо, що останній капітальний ремонт кухонь, туалетів та кімнат для вмивання був проведений понад 15 років тому! Оздоблювальні роботи були завершені ще до початку нового навчального року, але офіційно їх відкрили сьогодні.

Що ж було зроблено? Будівельна бригада провела демонтаж старого сантехнічного обладнання та старого кахелю на усіх дев’яти поверхах. На їхньому місці тепер – все новеньке і сучасне. До речі, тут встановили і нові радіатори опалення.

Мешканці гуртожитку з нетерпінням чекали початку нового навчального року та нових сучасних місць загального користування. Молодь обіцяє берегти та підтримувати їх належний санітарний стан. Від імені загалу голова студентської ради гуртожитку Богдан Базильчук висловлює подяку ректорату і будівельникам за підтримку і якісно проведену роботу.

Валерія Сухецька,
фахівець студмістечка


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook