Щиро вітаємо з Днем народження старшого викладача кафедри цивільного та господарського права, кандидата юридичних наук Юлію Сергіївну КАНАРИК!

30 липня 2017 року

 Від науково-педагогічного колективу юридичного факультету прийміть щиросердні вітання з Днем народження. Ми поділяємо Ваші почуття від цієї події, в якій традиційність поєднується з неповторно-хвилюючим духом, а пам'ять прожитого і завершеного – з поглядом у майбутнє.

 
Нехай світлим і надихаючим буде новий рубіж на Вашому життєвому шляху. Бажаємо міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги у всіх ваших добрих справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у справах — мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів.
 
Ми хочемо подякувати за відмінну роботу в команді, підтримку і розуміння. Працювати з вами комфортно і приємно, так нехай і вам трудові будні приносять задоволення в роботі і реалізацію всього задуманого. Ви – невичерпне джерело енергії і життєлюбства, бажаємо вам богатирського здоров’я та нових ідей.
 
Адміністрація юридичного факультету
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook