На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відкрито четверту капітально відремонтовану лекційну аудиторію

4 липня 2017 року

 3 липня 2017 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів офіційно після капітального ремонту введено в навчальний процес четверту лекційну аудиторію №45 навчального корпусу №1.

     Під час капітального ремонту проведено заміну вікон, ремонт та циклювання паркету, встановлення підвісної стелі та сучасних світильників, фарбування стін, встановлення сучасної мультимедійної системи та кондиціонерів, підключення аудиторії до інтернету та повне оснащення сучасними меблями.
     Слід відзначити, що починаючи з лютого 2016 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів інтенсивно реалізується програма розвитку університету "Голосіївська ініціатива 2020". Вже капітально відремонтовано та повністю оснащено новими меблями та мультимедією 4 лекційних аудиторії та створено одну сучасну мультимедійну залу.

     Стратегією подальшого розвитку матеріально-технічної бази факультету тваринництва та водних біоресурсів після повного оновлення лекційного фонду є створення на кожній кафедрі сучасних лабораторій. Зараз уже інтенсивно проводиться робота щодо відкриття до 1 вересня 2017 року двох сучасних лабораторій – оцінки якості кормів та розведення і селекції тварин, говорить декан факультету Вадим Кондратюк.

     Велика подяка всім тим, хто переймається питаннями розвитку університету, факультету тваринництва та водних біоресурсів – науково-педагогічним працівникам, випускникам, роботодавцям, студентам, і всім тим, хто залучається до такої важливої справи як зміцнення одного з найкращих факультетів, що готує спеціалістів для галузей тваринництва і рибництва нашої держави.

Вікторія Мельник,
голова профбюро 
факультету тваринництва та водних біоресурсів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook