Захист випускних бакалаврських та магістерських робіт студентів, які навчаються за напрямом підготовки економічна кібернетика.

16 червня 2017 року

 З 15 по 16 червня 2017 року відбувались захисти випускних бакалаврських та магістерських робіт студентів, які навчаються за напрямом підготовки економічна кібернетика.

Атестацію майбутніх фахівців ІТ проводила екзаменаційна комісія під головуванням проректора з навчальної і виховної робити С.М. Кваші у складі завідувачів кафедр економічної кібернетики та інформаційних систем -професора, д.е.н. А.В. Скрипника і професора, к.е.н. М.З. Швиденка та доцента кафедри економічної кібернетики Н.А. Клименко.

Випускники представили різноманітні роботи, які стосуються актуальних питань сьогодення: моделювання ринку сільськогосподарських земель в Україні, виробництва продукції агарного сектору, дослідження проблеми дніпровського водосховища, питання розвитку страхових компаній в Україні тощо.
 
Жваве обговорення викликала магістерська робота О.С. Голячук “Оцінка ризиків експлуатації каскаду дніпровських водосховищ“ (керівник проф. А.В. Скрипник), бакалаврські роботи Д.С. Нечаснюка “Аналіз прогнозування українського ринку страхування життя" (керівник доцент О.М. Ткаченко), М.В. Юзефович “Аналіз діяльності агрохолдингів в умовах євроінтеграції” (керівник доцент М.В. Негрей).
Екзаменаційна комісія рекомендувала основні положення майже половини робіт до впровадження у бізнес структури. Цікавими підходами до вирішення поставлених завдань відзначені бакалаврські роботи Д.Ю. Березинської «Прогнозування ринку слабоалкогольних напоїв України» (керівник доцент Н.А. Клименко), І.В. Колодіної «Моделювання економічної ефективності туристичного бізнесу в Україні» (керівник ст. викладач Н.Г. Шульга).
Протягом 15 та 16 червня успішно захистили свої бакалаврські роботи 25 випускників, та 4 магістерські роботи випускники освітньо-наукової програми підготовки з них: з оцінкою «відмінно» – 16 чол., з оцінкою «добре» – 10 чол. і лише 3 з них отримало оцінку «задовільно».
У цілому захисти пройшли на високому професійному рівні та привітній атмосфері, про що свідчать слова вдячності студентів за отримані знання відповідним кафедрам факультету і членам комісій за цікаві запитання. І найголовніше – практично всі студенти бакалаври виявили бажання не зупинятися на досягнутому і продовжити навчання в магістратурі НУБіП України.
 
 
 
Секретар Екзаменаційної комісії
асистент кафедри економічної кібернетики, к.е.н Катерина Тужик

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook